Bitdefender Antivirus 2012 deleting its own EXEs without no reason

Discussion in 'other anti-virus software' started by Atul88, Mar 13, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Atul88

    Atul88 Registered Member

    Joined:
    Dec 8, 2011
    Posts:
    259
    Location:
    India
    Yesterday i got a call of one of my client that he had some issues with his BD AV 2012. So i went there & checked what the problem was. The problem was that BD processes were running but the system tray icon was missing & when i tried to uninstall the Antivirus it show me that the MSI used for the installation is missing??:eek: :eek:
    then i went to programs & looked for main EXE. And it was missing too:doubt: :doubt:
    & i was like what the hell is happening.
    So i downloaded the BD removal tool & was not able to remove it from the system:cautious: :cautious: . Had to boot in safe mode & uninstall it from there:cautious: :cautious:
    I was not sure then too install it again because it was such a mess, So i installed norton(within 30 sec). updated it & run a full system scan (the fastest scan :argh: :argh: ). & guess what it didn't find a virus. So how come BD was removing the EXEso_O o_O
    Can anyone explain to me this strange behavior !!!
    BTW the client will stick to norton from now:-* :-*
    And frankly speaking. I liked it too!!!
    Second time full system scan only took 12 Min. (35 GB of data)
     
  2. Qlimax

    Qlimax Registered Member

    Joined:
    Jun 30, 2011
    Posts:
    33
    Location:
    Romania
    Sorry if im mistaken...but i think ur just a a troll...
     
  3. zapjb

    zapjb Registered Member

    Joined:
    Nov 15, 2005
    Posts:
    3,522
    Location:
    USA - Back in a real State in time for a real Pres
    I'd think virus behavior. And that the Norton "quick scanning time" is also a result of the virus. Until I scanned the HDD without the OS running those would be my thoughts.
     
  4. Atul88

    Atul88 Registered Member

    Joined:
    Dec 8, 2011
    Posts:
    259
    Location:
    India
    I have done the scanning with norton with other pcs which have similar amount of data. First time scanning takes around 70-80min. 2nd time scan takes around 12-15min. isn't that normalo_O o_O
    Though i will scan the pc using AVG Boot disk. Just to be on the safe side.

    :mad: :mad: :p :p ...
     
    Last edited: Mar 14, 2012
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.