Beta Version with ExplotShield Compatibility

Discussion in 'Prevx Releases' started by Thankful, Feb 23, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Thankful

    Thankful Savings Monitor

    Joined:
    Feb 28, 2005
    Posts:
    3,731
    Location:
    New York City
    Can someone provide me here or via PM a link to a Beta version which is compatible with ExploitShield? I am working with ExploitShield on a problem with Windows Media Player.
    Thank you.
     
  2. puff-m-d

    puff-m-d Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    4,449
    Location:
    North Carolina, USA
    Compatibility was introduced for ES starting with 8.0.2.105, so all public release versions now should be compatible with ES.
     
  3. Thankful

    Thankful Savings Monitor

    Joined:
    Feb 28, 2005
    Posts:
    3,731
    Location:
    New York City
    OK ExploitShield still believes there is a problem with WSA. I'll let ExploitShield know.
    Thanks.
     
  4. puff-m-d

    puff-m-d Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    4,449
    Location:
    North Carolina, USA
    105 worked on my system with IE10, 109 did also. Those were the first versions that let ES work for me (but I can only verify with IE10, do not know about other browsers). Joe did make the comment it was fixed but I forget which thread it was in...
     
  5. Thankful

    Thankful Savings Monitor

    Joined:
    Feb 28, 2005
    Posts:
    3,731
    Location:
    New York City
    Are you having any problems with Windows Media Player?
     
  6. puff-m-d

    puff-m-d Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    4,449
    Location:
    North Carolina, USA
    Sorry, do not use it and have it disabled...
     
  7. Thankful

    Thankful Savings Monitor

    Joined:
    Feb 28, 2005
    Posts:
    3,731
    Location:
    New York City
    That might be my solution as well.
    Thanks.
     
  8. Thankful

    Thankful Savings Monitor

    Joined:
    Feb 28, 2005
    Posts:
    3,731
    Location:
    New York City
  9. puff-m-d

    puff-m-d Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    4,449
    Location:
    North Carolina, USA
    This problem is listed as a known issue on the ES website, although ZVL says he has not been able to duplicate it. Hard to say since one case is with WRSA and another with BD. I know it would be a PITA but I would check it with AV shut down and if it still happened I would check it with the AV uninstalled. Only way to really rule out the AV or not.....
     
  10. Thankful

    Thankful Savings Monitor

    Joined:
    Feb 28, 2005
    Posts:
    3,731
    Location:
    New York City
    O.K. Thanks.
     
  11. Thankful

    Thankful Savings Monitor

    Joined:
    Feb 28, 2005
    Posts:
    3,731
    Location:
    New York City
    I uninstalled both WSA and ES, then reinstalled ES after removing Program Files/ZeroVulnerabilityLabs folder and restart. Even without WSA, the Windows Media Player is still crashing.
     
  12. puff-m-d

    puff-m-d Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    4,449
    Location:
    North Carolina, USA
    If you do not have any other security apps then, sounds like the problem is with ES...
     
Thread Status:
Not open for further replies.