Bart PE help?

Discussion in 'other software & services' started by Chris12923, Jun 17, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Chris12923

    Chris12923 Registered Member

    Joined:
    May 31, 2004
    Posts:
    1,097
    I have a maxtor 200 Gig. USB drive but Bart PE boot disk doesn't see it. Any ideas?

    Thanks,

    Chris
     
  2. Peter2150

    Peter2150 Global Moderator

    Joined:
    Sep 20, 2003
    Posts:
    17,039
    Does it use any drivers chris. Actually, I am using a big 500g lacie usb drive, and this is essentially a maxtor.

    Pete
     
  3. Chris12923

    Chris12923 Registered Member

    Joined:
    May 31, 2004
    Posts:
    1,097
    Well windows pops up and says your hardware is ready to use but I didn't have to install any drivers if thats what you mean.

    Thanks,

    Chris
     
  4. Mrkvonic

    Mrkvonic Linux Systems Expert

    Joined:
    May 9, 2005
    Posts:
    8,694
    Hello,
    Did it come with a CD?
    Try also Ultimate Boot CD for Windows, much more hardware support.
    Mrk
     
  5. Chris12923

    Chris12923 Registered Member

    Joined:
    May 31, 2004
    Posts:
    1,097
    Must have been a fluke. I unplugged it plugged it back in and retryed everything and it worked.

    Thanks for your help,

    Chris
     
  6. igleaner

    igleaner Registered Member

    Joined:
    Jun 25, 2006
    Posts:
    9
    How exactly do you make a Bart PE boot disk.

    The TI rescue disk hangs with an archive corrupted message, so it was sugggested the Bart PE disk may work instead.
     
  7. Chris12923

    Chris12923 Registered Member

    Joined:
    May 31, 2004
    Posts:
    1,097
    Goto this page http://www.nu2.nu/pebuilder/ scroll down to getting started and follow directions. You will probably have to have a plugin for ATI if thats what your talking about and click add plugin when running bart pe.

    Thanks,

    Chris
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.