Avira

Discussion in 'other anti-virus software' started by JerryM, Apr 16, 2013.

  1. Escalader

    Escalader Registered Member

    Joined:
    Dec 12, 2005
    Posts:
    3,710
    Location:
    Land of the Mooses
    What I want to know is in my post has not been answered yet!:(

    3. On my first full scan of my drive everything was clean except one
    What is the story guys on this ARK library? What is it?

    I'm on 32 bit NOT 64!
     
  2. guest

    guest Guest

    @Escalader

    Hopefully this helps: hxxp://forum.avira.com/wbb/index.php?page=Thread&threadID=117737
     
  3. The Hammer

    The Hammer Registered Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Posts:
    5,734
    Location:
    Toronto Canada
    Some free ones you can check out if you feel so inclined. http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2422144,00.asp
     
  4. anon

    anon Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2012
    Posts:
    6,486
    Error in ARK library: Try to "modify" the installation:
    http://forum.avira.com/wbb/index.php?page=Thread&postID=990895#post990895

    Avira Rootkit Detection (ARK)
    http://www.antirootkit.com/software/Avira-Rootkit-Detection.htm

    --------------------
    http://www.google.com/search?q=ARK ...ra.com&rls=com.microsoft:el-GR:IE-ContextMenu
     
  5. zfactor

    zfactor Registered Member

    Joined:
    Mar 10, 2005
    Posts:
    6,103
    Location:
    on my zx10-r
    not the point here AT ALL point is i PAID for the suite and they will be pulling one of the specific features imo that makes it a suite that people pay extra for. i own MANY lic's for firewalls including outpost but i specifically paid to have a suite not a half cut done version because they decide they simply dont want to fix the issue at hand..
     
  6. anon

    anon Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2012
    Posts:
    6,486
  7. aaa839

    aaa839 Registered Member

    Joined:
    Oct 11, 2012
    Posts:
    253
    Location:
    Hong Kong
    New beta release
    13.0.0.4033
    Now Including the Protection Cloud Real-time Scanning:thumb:
     
  8. anon

    anon Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2012
    Posts:
    6,486
    13.0.0.4033 = Update 20 of Avira Version 2013 beta
     
  9. anon

    anon Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2012
    Posts:
    6,486
    August 5, 2013:
    Update 17, Avira Product Version 13.0.0.3885 released.
     
  10. bonedriven

    bonedriven Registered Member

    Joined:
    Jan 14, 2007
    Posts:
    566
    Now Avira takes several hours to scan my computer. I really don't mind too much about slow scan as long as it can do a better job when given more time. However I remember it usually took 40 minutes or so on this same laptop (all settings are on default)
     
  11. TAG97

    TAG97 Registered Member

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    616
    Location:
    Connecticut USA
    please note, that new builds for Update 20 of Avira Version 2013 beta (german/english) just got uploaded to the beta update servers and as standalone package to the BetaCenter.
    New beta build: 13.0.0.4042
    These are the latest changes of the new builds:
    Fixed the blackscreen on startup after update Windows 8
    Fixed backup.exe exception while closing backup dialog
     
  12. avman1995

    avman1995 Registered Member

    Joined:
    Sep 24, 2012
    Posts:
    898
    Location:
    india
    So how avira is doing right now?? Stable and good enough to try I guess? :D
     
  13. anon

    anon Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2012
    Posts:
    6,486
    Not on Win 8.
    There are some (still unsolved) bugs with it.....
     
  14. mattdocs12345

    mattdocs12345 Registered Member

    Joined:
    Mar 23, 2013
    Posts:
    1,887
    Location:
    US
    Worked fine for me on Window 8 64 bit.
     
  15. aaa839

    aaa839 Registered Member

    Joined:
    Oct 11, 2012
    Posts:
    253
    Location:
    Hong Kong
    all function was fine too in my windows 8 64bit
     
  16. anon

    anon Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2012
    Posts:
    6,486
    Just an example:
    Two PC (Windows 8 Pro 32-bit, one with Avira Premium / one with Avira Free):

    The Web Protection goes off, without warnings, without pop-up, without any entry in "reports", nothing.......
    The only sign is the closed umbrella.

    Through the GUI, it's not possible to start it again.
    In order to start it, every time I have to perform a "modifiy" istallation.
    Bug comes irregularly (2-3 times/day, every other day, etc)
    =>
     
  17. The Hammer

    The Hammer Registered Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Posts:
    5,734
    Location:
    Toronto Canada
    Any time limit for the beta to go to final release?
     
  18. anon

    anon Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2012
    Posts:
    6,486
    Which beta do you mean?

    In Avira Beta Center, this is the active beta:
     
  19. The Hammer

    The Hammer Registered Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Posts:
    5,734
    Location:
    Toronto Canada
    The Active one.
     
  20. anon

    anon Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2012
    Posts:
    6,486
    I have no idea.
     
  21. TAG97

    TAG97 Registered Member

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    616
    Location:
    Connecticut USA
    •New beta build: 13.0.0.4045
    These are the latest changes of the new builds:
    •Fixed the blackscreen on startup (Windows :cool:
    •Fixed blocked internet connection if webprotection is enabled
    •Fixed a problem opening google chrome if webprotection is enabled
    •Fixed corrupt downloads problems
     
  22. anon

    anon Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2012
    Posts:
    6,486
    Are you the spokesman for Avira's Beta Center?

    You better keep your mouth shut and re read what you agreed/ subscribed for:
     
  23. TAG97

    TAG97 Registered Member

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    616
    Location:
    Connecticut USA
    Keep my mouth shut?
    Like this kind of shut?

    "Avira Betatest ‏@avira_betatest 13h
    New #Avira #Version2013 #Update20 builds have been uploaded to the BetaCenter & update servers. buildnumber: 13.0.0.4045. #beta

    Anymore bright ideas?
     
  24. zfactor

    zfactor Registered Member

    Joined:
    Mar 10, 2005
    Posts:
    6,103
    Location:
    on my zx10-r
    agreed it was posted right on their own page as above. no secret there so maybe someone internal needs to watch what they post
     
  25. anon

    anon Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2012
    Posts:
    6,486
    1) My post was an answer to Hammer's question. Your post #561 & #571 refers to whom?

    2) In my post
    you can find NUMBERS ONLY......

    Now, compare yours:
    Got it? Or do you need further explanations?
     
    Last edited: Aug 15, 2013
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.