Avira

Discussion in 'other anti-virus software' started by JerryM, Apr 16, 2013.

  1. anon

    anon Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2012
    Posts:
    5,916
  2. marcuskng

    marcuskng AV Expert

    Joined:
    Feb 19, 2010
    Posts:
    73
    Where exactly did you download the package? From your logged in account?
     
  3. popescu

    popescu Registered Member

    Joined:
    Sep 1, 2018
    Posts:
    54
    Location:
    Canada
    From Avira website I downloaded the free version and activate it using HBEDV.key (3 years, 1 year and something left)
     
  4. marcuskng

    marcuskng AV Expert

    Joined:
    Feb 19, 2010
    Posts:
    73
    This flow (key file) is intended only for legacy business deployments - Try logging in to your account at https://my.avira.com and from there go to subscriptions -> install

    This will download a package that is preconfigured for your account.
     
  5. popescu

    popescu Registered Member

    Joined:
    Sep 1, 2018
    Posts:
    54
    Location:
    Canada
    "Last scan was today" but in fact was in the previous day, see picture attached:
     

    Attached Files:

  6. popescu

    popescu Registered Member

    Joined:
    Sep 1, 2018
    Posts:
    54
    Location:
    Canada
    Every ".exe" from Avira installation folder wants to connect to internet (more than 16 active connections at any given time)
    Why so manyo_O?
     
  7. __Nikopol

    __Nikopol Registered Member

    Joined:
    Aug 13, 2008
    Posts:
    590
    Location:
    Germany
    Do you know the domain names? Sometimes they are telling about what service it is they provide.
     
  8. anon

    anon Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2012
    Posts:
    5,916
    Avira Antivirus for Windows 2018, Version v.15.0.43.24 released on November 12, 2018.
    Product version v.15.0.43.24 (Update 43).

    http://www.avira.com/en/download/product/avira-antivirus-pro

    Changelog:
    https://www.avira.com/en/support-for-home-knowledgebase-detail/kbid/1699
     
  9. Tom111

    Tom111 Registered Member

    Joined:
    Jun 26, 2014
    Posts:
    55
    How do you update Avira Console (Avira Connect/Launcher) ?

    I see that mine is still on version 1.2.115.14232 even though 1.2.122.27919 has been released.

    EDIT: typo
     
    Last edited: Nov 16, 2018
  10. anon

    anon Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2012
    Posts:
    5,916
    1.2.155.14232 o_O
    -----
    If it's not auto updated yet, =
     
    Last edited: Nov 16, 2018
  11. Tom111

    Tom111 Registered Member

    Joined:
    Jun 26, 2014
    Posts:
    55
    I meant 1.2.115.14232. Sorry about that.

    When does the auto update usually kicks in?

    I've installed Avira Free on 6-10-2018 (that package came with 1.2.115.14232) and as of now there still hasn't been any auto update.
     
  12. anon

    anon Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2012
    Posts:
    5,916
  13. Osaban

    Osaban Registered Member

    Joined:
    Apr 11, 2005
    Posts:
    4,825
    I have re-installed Avira Pro after a month and half hiatus due to functionality glitches with the October update of Win 10 v. 1809, and everything works as advertised, including the notorious bug with the updater... Good work Avira...
     
  14. Thankful

    Thankful Savings Monitor

    Joined:
    Feb 28, 2005
    Posts:
    5,174
    Location:
    New York City
  15. anon

    anon Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2012
    Posts:
    5,916
  16. Thankful

    Thankful Savings Monitor

    Joined:
    Feb 28, 2005
    Posts:
    5,174
    Location:
    New York City
  17. popescu

    popescu Registered Member

    Joined:
    Sep 1, 2018
    Posts:
    54
    Location:
    Canada
  18. anon

    anon Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2012
    Posts:
    5,916
  19. TheErzengel

    TheErzengel Registered Member

    Joined:
    Dec 28, 2012
    Posts:
    37
    Location:
    WWW
  20. anon

    anon Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2012
    Posts:
    5,916
    Why? If someone needs the 3 products, it's cheaper to buy the TSS than each product separately.
     
    Last edited: Nov 27, 2018
  21. popescu

    popescu Registered Member

    Joined:
    Sep 1, 2018
    Posts:
    54
    Location:
    Canada
    I paid less for my Win 7 /64 OS, which I used it for 10 years, free update to Win10, antivirus integrated into it , Defender 100% AV Comparatives.
     
  22. anon

    anon Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2012
    Posts:
    5,916
    Very good for you.

    But here in Avira's thread, we are talking for the price of TSS vs Antivirus Pro+System Speedup Pro+Phantom VPN Pro or we compare apples and oranges?
     
  23. popescu

    popescu Registered Member

    Joined:
    Sep 1, 2018
    Posts:
    54
    Location:
    Canada
    What I am trying to say is , regardless of what it is in the bundle, the the price is unrealistically high.
     
  24. anon

    anon Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2012
    Posts:
    5,916
    I agree and that's why I'm using the Antivirus Pro only, but I have to point also that most of the paid VPN services are quite expensive.
     
  25. TheErzengel

    TheErzengel Registered Member

    Joined:
    Dec 28, 2012
    Posts:
    37
    Location:
    WWW
    many other VPNs have lifetime licenses for less than 100 USD. VPN with better features than Avira. I can buy a VPN for life and look for a good offer for Avira on the web and it will be much cheaper.

    Maybe it's cheaper to buy the combo than the three separate products but honestly neither the optimizer nor the vpn are worth it, there are better options including free (many wise optimizer options for example) or windscribe lifetime license.
     
Loading...
Similar Threads
  1. ako
    Replies:
    8
    Views:
    1,230
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.