Avira update - or not!

Discussion in 'other anti-virus software' started by Drew99GT, Sep 6, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Drew99GT

    Drew99GT Registered Member

    Joined:
    Jun 27, 2006
    Posts:
    338
    Location:
    Colorado Springs
    Is there a major release coming down the pike, cause all day today I can't connect to the servers (using free version).
     
  2. MalwareDie

    MalwareDie Registered Member

    Joined:
    Dec 8, 2006
    Posts:
    500
    Yes there was a major update released yesterday.
     
  3. Trespasser

    Trespasser Registered Member

    Joined:
    Mar 1, 2005
    Posts:
    1,194
    Location:
    Virginia - Appalachian Mtns
    The major update came down yesterday. The AntiVir install version now stands at 7.06.00.268. Like you I've been unable to update today at all.
     
  4. Drew99GT

    Drew99GT Registered Member

    Joined:
    Jun 27, 2006
    Posts:
    338
    Location:
    Colorado Springs
    Cool, it's all good. I'm not one of those bloody folk who bitch and moan about a "FREE" product that won't update every .00000000000001 seconds; this free product spanks the vast majority of pay only products, and with an over 70% detection from heuristics alone, I feel covered. :thumb:
     
  5. bigc73542

    bigc73542 Retired Moderator

    Joined:
    Sep 21, 2003
    Posts:
    23,873
    Location:
    SW. Oklahoma


    it looks as if that version is a bit behind
     

    Attached Files:

  6. Graystoke

    Graystoke Registered Member

    Joined:
    Aug 15, 2003
    Posts:
    1,502
    Location:
    The San Joaquin Valley, California
    This is strange. My version shows this................


    Program: Productversion
    Filename: build.dat
    Version: 7.06.00.166
    Date: 8/31/2007


    I just installed it yesterday. I just did a manual update, but no change.
     
  7. Trespasser

    Trespasser Registered Member

    Joined:
    Mar 1, 2005
    Posts:
    1,194
    Location:
    Virginia - Appalachian Mtns

    Like I said, I've been unable to update today. Yeah, yeah, I know you're running Premium and I'm running Classic. No trouble for you to update. Low blow, BigC, low. ;).

    Later.
     
  8. bigc73542

    bigc73542 Retired Moderator

    Joined:
    Sep 21, 2003
    Posts:
    23,873
    Location:
    SW. Oklahoma

    not intentional, :thumb: :D
     
  9. Graystoke

    Graystoke Registered Member

    Joined:
    Aug 15, 2003
    Posts:
    1,502
    Location:
    The San Joaquin Valley, California
    HI bigc. I see you are using Avira Premium. Since I'm using Avira IS, maybe that is why the product version number is different from yours. Maybe some Avira expert here at Wilders can confirm that. I just got my update for 9/6/2007, and product version number hasn't changed.
     
  10. bigc73542

    bigc73542 Retired Moderator

    Joined:
    Sep 21, 2003
    Posts:
    23,873
    Location:
    SW. Oklahoma
    yep, that is almost what it has to be. just different versions of avira. :thumb:
     

    Attached Files:

  11. Leo2005

    Leo2005 Registered Member

    Joined:
    May 31, 2007
    Posts:
    179
    Location:
    Braunschweig (Germany)
    yes the classic, premium and suite are using different build numbers.
    these are 3 different products
    here the newest build numbers:
    classic: 7.06.00.268
    premium: 7.06.00.306
    suite: 7.06.00.166
     
  12. Graystoke

    Graystoke Registered Member

    Joined:
    Aug 15, 2003
    Posts:
    1,502
    Location:
    The San Joaquin Valley, California


    bigc73542, Leo2005........Thank you.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.