Avira "reload engine" ?

Discussion in 'other anti-virus software' started by acr1965, Jul 21, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. acr1965

    acr1965 Registered Member

    Joined:
    Oct 12, 2006
    Posts:
    4,963
    I have Avira Personal Premium on Vista. I have noticed in the Avira logs that there are entries for the guard and helper service about "reload engine". What the heck is this?

    Also, I noticed that when I am watching streaming content from the internet I sometimes get booted. I think it is because of this "reload engine" business although I have not been able to narrow it down to that yet.

    Anyone else have this issue?
     
  2. Macstorm

    Macstorm Registered Member

    Joined:
    Mar 7, 2005
    Posts:
    2,624
    Location:
    Sneffels volcano
    'reload engine' and/or 'engine reloaded', these are just notices to tell you those actions were successfully performed in the background after latest updates been applied correctly to the program.

    I can't confirm the problem you're having. I can watch streaming content without issues.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.