Avira Premium and Sandboxie

Discussion in 'other anti-virus software' started by Osaban, Dec 10, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Osaban

    Osaban Registered Member

    Joined:
    Apr 11, 2005
    Posts:
    4,663
    I just want to inform users who had problems installing Avira12 with Sandboxie that the conflict between the two applications has been solved by Avira. A patch addressing this conflict has been included in the latest updates.
     
  2. jasonbourne

    jasonbourne Registered Member

    Joined:
    Aug 26, 2010
    Posts:
    262
    Thanks for the info. A friend will be happy.

    How about the "bad image" issue? There are no workarounds given.
     
  3. Osaban

    Osaban Registered Member

    Joined:
    Apr 11, 2005
    Posts:
    4,663
    Can you be more specific about " bad image"?
     
  4. PJC

    PJC Very Frequent Poster

    Joined:
    Feb 17, 2010
    Posts:
    2,959
    Location:
    Internet
    It was about time...Better late than never...:D
    Just installed Avira for a Test...;)
     
  5. JoeBlack40

    JoeBlack40 Registered Member

    Joined:
    Apr 1, 2009
    Posts:
    1,578
    Location:
    Romania
    Installed (i tried more exactly) Avira IS today on a clean CTM snapshot only with SBIE.Avira still lagging and doesn't install,so no go for me.I know i have to uninstall SBIE but i'm tired of uninstall,reboot,etc.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.