Avira Premium and Sandboxie

Discussion in 'other anti-virus software' started by Osaban, Dec 10, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Osaban

    Osaban Registered Member

    Joined:
    Apr 11, 2005
    Posts:
    4,222
    I just want to inform users who had problems installing Avira12 with Sandboxie that the conflict between the two applications has been solved by Avira. A patch addressing this conflict has been included in the latest updates.
     
  2. jasonbourne

    jasonbourne Registered Member

    Joined:
    Aug 26, 2010
    Posts:
    247
    Thanks for the info. A friend will be happy.

    How about the "bad image" issue? There are no workarounds given.
     
  3. Osaban

    Osaban Registered Member

    Joined:
    Apr 11, 2005
    Posts:
    4,222
    Can you be more specific about " bad image"?
     
  4. PJC

    PJC Very Frequent Poster

    Joined:
    Feb 17, 2010
    Posts:
    2,959
    Location:
    Internet
    It was about time...Better late than never...:D
    Just installed Avira for a Test...;)
     
  5. JoeBlack40

    JoeBlack40 Registered Member

    Joined:
    Apr 1, 2009
    Posts:
    1,572
    Location:
    Romania
    Installed (i tried more exactly) Avira IS today on a clean CTM snapshot only with SBIE.Avira still lagging and doesn't install,so no go for me.I know i have to uninstall SBIE but i'm tired of uninstall,reboot,etc.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.