Avira AntiVir Premium on Windows 7...

Discussion in 'other anti-virus software' started by xan K, Jan 6, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. xan K

    xan K Registered Member

    Joined:
    Sep 15, 2008
    Posts:
    152
    Location:
    Dominican Republic
    Does Antivir Premium work fine on Windows 7? I'm planning to try the 7 beta, so I want to know if my programs will run just fine.
     
  2. Makav3l1

    Makav3l1 Registered Member

    Joined:
    Nov 26, 2007
    Posts:
    241
    Well Microsoft said that programs that run on vista will work with windows 7 so I assume so. Let us know.
     
  3. s4u

    s4u Registered Member

    Joined:
    Oct 24, 2007
    Posts:
    441
    There are some people testing it right now with the new v9 beta. Working fine I believe
     
  4. TechOutsider

    TechOutsider Registered Member

    Joined:
    Sep 26, 2008
    Posts:
    549
    The new "Action Center" blocked NAV at startup for me ...

    If you do decide, make sure you right click and choose the compatibility mode option ... and choose "additional permissions" and "worked on previous versions but fails now"
     
  5. xan K

    xan K Registered Member

    Joined:
    Sep 15, 2008
    Posts:
    152
    Location:
    Dominican Republic
    For the record, I installed Avira AntiVir Premium on Windows 7 Beta build 7000 and it works beautifully. It is a really nice OS, btw. :)
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.