Avira 12

Discussion in 'other anti-virus software' started by trjam, May 11, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. adam993

    adam993 Registered Member

    Joined:
    Jul 22, 2009
    Posts:
    203
    Location:
    Poland
    Update manager.
     

    Attached Files:

  2. khanyash

    khanyash Registered Member

    Joined:
    Apr 4, 2011
    Posts:
    2,158
    And include behaviour blocker in the free version. Now all its top competitors in free version features behavior blocker.

    Thanxx
    Naren
     
  3. windowsdefender

    windowsdefender Registered Member

    Joined:
    Aug 9, 2011
    Posts:
    98
    Here is a scanning screenshot. As you can see it is still called luke filewalker
     

    Attached Files:

  4. Trooper

    Trooper Registered Member

    Joined:
    Jan 26, 2005
    Posts:
    4,666
    You don't have to. It took me awhile but I got my machine sorted out for the most part. Im back on Avast now. Will report this bug to Avira however.

    Thanks.
     
  5. The Hammer

    The Hammer Registered Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Posts:
    5,748
    Location:
    Toronto Canada
    The interface in the screenshot kindly provided by windowsdefender in post # 160 retains a lot of the elements of version 10 so not a radical departure there. But I wonder why (like many others competitors ) Avira is also doing things that the OS already can do or does like backing up documents etc?
     
  6. Cloud

    Cloud Registered Member

    Joined:
    Feb 1, 2011
    Posts:
    1,029
    Location:
    United States
    Maybe they are trying to encourage their users to backup their data?
     
  7. windowsdefender

    windowsdefender Registered Member

    Joined:
    Aug 9, 2011
    Posts:
    98
    Great!
     
  8. windowsdefender

    windowsdefender Registered Member

    Joined:
    Aug 9, 2011
    Posts:
    98
    Ther own back up application for the Internet Security users, we beta testers do not get the backup or firewall (which is not worth it in my opinion)
     
    Last edited: Aug 26, 2011
  9. Rompin Raider

    Rompin Raider Registered Member

    Joined:
    May 6, 2010
    Posts:
    1,253
    Location:
    North Texas
    Anyone hear from trjam today...did he move out from Irene? Just wondered....
     
  10. windowsdefender

    windowsdefender Registered Member

    Joined:
    Aug 9, 2011
    Posts:
    98
    I do not know.
     
  11. The Hammer

    The Hammer Registered Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Posts:
    5,748
    Location:
    Toronto Canada
    Not today. Can't say more, secret sources and NDA and all that.;) :p
     
  12. windowsdefender

    windowsdefender Registered Member

    Joined:
    Aug 9, 2011
    Posts:
    98
    Places to go, things to do I guess
     
  13. maddawgz

    maddawgz Registered Member

    Joined:
    Aug 13, 2004
    Posts:
    1,316
    Location:
    Earth

    nice i want it too :( can i get copy


    Choose the software you want to test
    Beta Versions Downloads

    * No downloads available
     
    Last edited: Aug 26, 2011
  14. Rompin Raider

    Rompin Raider Registered Member

    Joined:
    May 6, 2010
    Posts:
    1,253
    Location:
    North Texas
    I understand...for eyes only! No need to know!
     
  15. clocks

    clocks Registered Member

    Joined:
    Aug 25, 2007
    Posts:
    2,768
    I can't get the program to install in VirtualBox.
     
  16. Noob

    Noob Registered Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Posts:
    6,491
    My bro installed this on his netbok and guess what, it made it unusable, at the first boot it just would not load properly and then he had to restart it a few times, when it finally worked it hogged down the PC :rolleyes: So he ended up uninstalling it
     
  17. BoerenkoolMetWorst

    BoerenkoolMetWorst Registered Member

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Posts:
    4,482
    Location:
    Outer space
    Still no ProActiv on x64, and scan for incompatible software during install detected Hitman Pro as incompatible.
     
  18. windowsdefender

    windowsdefender Registered Member

    Joined:
    Aug 9, 2011
    Posts:
    98
    My system was not unstable, I just had a minor glitch with the updates.
     
  19. raven211

    raven211 Registered Member

    Joined:
    May 4, 2005
    Posts:
    2,567
    :thumbd:
     
  20. windowsdefender

    windowsdefender Registered Member

    Joined:
    Aug 9, 2011
    Posts:
    98
    Yes, but it is still a beta, give them a chance.
     
  21. icr

    icr Registered Member

    Joined:
    Sep 6, 2008
    Posts:
    1,589
    Location:
    Mumbai
    Have you confirmed on the registration link from the BETA invitation mail that you goto_O
     
  22. The Hammer

    The Hammer Registered Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Posts:
    5,748
    Location:
    Toronto Canada
    Try reinstalling Hitman after Avira install.
     
  23. raven211

    raven211 Registered Member

    Joined:
    May 4, 2005
    Posts:
    2,567
    Well what's mentioned is results, and if the company can't deliver the features/stability that's expected, then what you see posted here is what you get.
     
  24. tgell

    tgell Registered Member

    Joined:
    Nov 12, 2004
    Posts:
    1,097
    I cannot believe they still call it Luke Filewalker. I was hoping for some other name. But, I guess it does not make much difference as I moved on to avast! :D
     
  25. Baserk

    Baserk Registered Member

    Joined:
    Apr 14, 2008
    Posts:
    1,321
    Location:
    AmstelodamUM
    Was ProActiv promised for x64 or hinted at for v12?
    Has Avira set an official date for x64 implementation as far as you know?
    Somewhat amazing that there's still such a basic difference between x86 and x64...
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.