AVG 7 Updates??

Discussion in 'other anti-virus software' started by Cochise, Jan 28, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Cochise

    Cochise A missed friend

    Joined:
    Jan 26, 2003
    Posts:
    2,549
    Location:
    North Thoresby Lincs Good Olde England
    I click on Updates and AVG justs sit there for ages with no message as to there being an Update or not... if I try to cancel, I'm ask if i want to cancel the Update?? if I say yes it still sits there for a while before closing....Whats wrong with it, any ideas?....


    Cochise, :cool:
     
  2. NICK ADSL UK

    NICK ADSL UK Administrator

    Joined:
    May 13, 2003
    Posts:
    9,217
    Location:
    UK
    Hi Cochise :)
    I wouldn't think there was much wrong. I would just uninstall and then reinstall as that is all that is normally needed

    Regards
     
  3. Chuck57

    Chuck57 Registered Member

    Joined:
    Sep 2, 2002
    Posts:
    1,422
    Location:
    New Mexico, USA
    I had the same thing happen over and over for the short time I had AVG7 installed. Eventually, it would download after I canceled a couple of times. I finally got fed up and switched to Antivir which, although it has large downloads, works and the downloads don't slow down my computer.

    I thought maybe the AVG problem was with my computer or installation. Now, I think it's at their server.
     
  4. Cochise

    Cochise A missed friend

    Joined:
    Jan 26, 2003
    Posts:
    2,549
    Location:
    North Thoresby Lincs Good Olde England
    I've done the uninstall bit acouple of times of late Nick...everything just the same....can't understand what the prob is..it used to D/L updates in a trice....I'm beginning to think your way Chuck... I thought it might be my OS but as you say could well be their Server......Bummer....Good things never seem to get better... :D :D

    After about ten minutes it shows there is a zonking great Update but when I say YES! I get ZIP.....Sigh!
    Thanks for the input anyway Guys,

    Regards, Cochise, :cool:
     
  5. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,779
    Location:
    Texas
  6. Cochise

    Cochise A missed friend

    Joined:
    Jan 26, 2003
    Posts:
    2,549
    Location:
    North Thoresby Lincs Good Olde England
    Thanks Ron....Nice to be put out of ones misery.....Damn me!!....I've had the D/L window minimised for the last 11/2 Hours and it's suddenly done the business and Updated....Made me jump.....Contrary little Devil ain't it.. :D :D

    There's a lot of unhappy Chappies on that AVG Link Ron....understandable I suppose.....anyway thanks to all....I'm now picking my Dummy up off the floor, whiping off the dust and sticking it back in my mouth......Ahhhhh! that's better.....now where was I........... :D :D (Goes off muttering)...



    Cochise, :cool:
     
  7. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    57,779
    Location:
    Texas
    And to think, before you signed on to that new high speed connection, you probably wouldn't even notice. :D
     
  8. Cochise

    Cochise A missed friend

    Joined:
    Jan 26, 2003
    Posts:
    2,549
    Location:
    North Thoresby Lincs Good Olde England
    :D :D :D Your so right there Ron.....on my old 98se wth Dial up I wouldn't have expected the Update until to-morrow.....and been totally ecstatic at the speed.... :D :D

    Trouble with us now is that we are SPOILT......... :rolleyes:


    Cheers, Cochise, :cool:
     
  9. mercurie

    mercurie A Friendly Creature

    Joined:
    Nov 28, 2003
    Posts:
    2,442
    Location:
    Sky over the Wilders Forest
    Ah yes fellow creatures the same with me. I am pretty sure the problem was at Gristsoft AVG end. This morning I had the same problem as described. This evening I tried again and got the update just fine. I seem to recall creature Peaches had an update problem too mentioned in past thread. Server overload sounds likely. This morning I think it would time out and tell me to check my internet connection. This is something I can deal with, but only up to a point. If it becomes regular I will need to move on. After all, for me anyway, it is free.
     
  10. Mr2cents

    Mr2cents Registered Member

    Joined:
    Sep 18, 2004
    Posts:
    497
    I Installed avg 7 last night as an on demand scanner. I'm running bitdefender standard as resident. After installing avg, I couldn't get it to update either. Finally after about 10 minutes of hitting the update button...I finally got it to update. There is a thread concerning this matter over at dslreports.com. The problem seems to be on grisofts end..the servers.

    I went to update avg this afternoon, and I didn't have any problem. Update went well. :D
     
  11. JMorlan

    JMorlan Guest

    Until Grisoft gets the problems with its free update server sorted out, here is a work-around.

    1. Open your hosts file with notepad
    2. Add the following line:

    193.86.103.19 guru.grisoft.com

    3. Save

    Now you can update normally again. This will allow you to connect to an alternate site for updates which is not overloaded.
     
  12. vincevega

    vincevega Registered Member

    Joined:
    May 4, 2004
    Posts:
    41
    I believe the problem has been fixed. Updating now with absolutely no problems.
     
  13. Cochise

    Cochise A missed friend

    Joined:
    Jan 26, 2003
    Posts:
    2,549
    Location:
    North Thoresby Lincs Good Olde England
    Not here it isn't.... :D


    Cochise, :cool:
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.