Automated Backup Fails to Execute

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by DDay1961, Nov 22, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. DDay1961

    DDay1961 Registered Member

    Joined:
    Nov 22, 2007
    Posts:
    4
    Please forgive me if this is covered elsewhere.

    I have Home Acronis True Image V. 11. I have set up a daily backup of the entire system as a task. It fails to run. Any suggestions why?

    I'm running XP, no Vista. This worked fine under version 10. BTW.
     
  2. Bruce Mahnke

    Bruce Mahnke Registered Member

    Joined:
    May 21, 2005
    Posts:
    629
    Location:
    Woodbury, MN USA
    There have been many postings about this. What you are experiencing has been noticed by many folks. In my situation I set up the Windows Task Scheduler to perform this instead. I realize that this is a short-term solution but it works.

    Bruce
     
  3. bodgy

    bodgy Registered Member

    Joined:
    Sep 22, 2005
    Posts:
    2,387
    Location:
    Qld.
    Did you set the task up using v11, or did it automatically recognise the v10 task?

    Do you get any entry in the log at all?

    Is the image drive switched on and recognised by TI 11?

    Colin
     
  4. Kdee

    Kdee Registered Member

    Joined:
    Nov 21, 2007
    Posts:
    5
    In my case, 11 will recognize the tasks. But I chose to erase them and do them from scratch when I had the problems that you described. There's no log entry when it doesn't run. I've since reverted back to 10.
     
  5. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
Thread Status:
Not open for further replies.