auto-updates

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by redwolfe_98, Jun 29, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. redwolfe_98

    redwolfe_98 Registered Member

    Joined:
    Feb 14, 2002
    Posts:
    581
    Location:
    South Carolina, USA
    when i check for "updates" in spywareblaster 2.6, it doesn't seem to be working. i tried reinstalling it, but it still does not appear to be working. in the older versions, it would say "no new updates" or else show the updates. i uninstalled the old version before installing the new version.
     
  2. javacool

    javacool BrightFort Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    3,997
    The updater in SpywareBlaster 2.6 should work correctly...but at the moment the updates server seems to be down.
    I'm very sorry for the inconvenience (things should be working smoothly again as soon as the server is back up).

    Best regards,

    -Javacool
     
  3. hayc59

    hayc59 Guest

    thanks J.Cool i was wondering the same ting :D
     
  4. Zuzu

    Zuzu Registered Member

    Joined:
    Jun 29, 2003
    Posts:
    1
    I had that exact problem too whole day yesterday... I was installing/uninstalling SpywareBlaster ... didn't know why the update didn't work. Mine just got "stuck" when I clicked "check for updates".

    Somewhat relieved to know that it was the server, and not my computer :cool:.

    Actually, I tried it today, and it seems to be working now :D
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.