Audio refuses to stream with Firefox

Discussion in 'other software & services' started by sportsfan7700, Feb 9, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. sportsfan7700

    sportsfan7700 Registered Member

    Joined:
    Jun 2, 2010
    Posts:
    497
    Location:
    Fort Worth, Texas USA "Where the West Begins"
    I cannot get the KLTY player to pop up stream with Firefox 3.6. I have Adobe flash player, the Windows media plug-in for Firefox, and the latest Windows media player.

    Can anybody understand in turn, help me to understand why this website will not stream audio directly from Firefox?

    http://klty.com/. the website pops up and has an audio stream of the commercial, but after that. No audio plays.

    Matt
     
  2. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    65,816
    Location:
    Texas
    Works fine here. Do you have any add ons running in Firefox such as no script or flash blocker?
     
  3. sportsfan7700

    sportsfan7700 Registered Member

    Joined:
    Jun 2, 2010
    Posts:
    497
    Location:
    Fort Worth, Texas USA "Where the West Begins"
    Nope, I disabled all my extensions and still not working. I wonder why . . .

    I don't have a flash blocker.
     
  4. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    65,816
    Location:
    Texas
    Did the site work for you prior to today?
     
  5. sportsfan7700

    sportsfan7700 Registered Member

    Joined:
    Jun 2, 2010
    Posts:
    497
    Location:
    Fort Worth, Texas USA "Where the West Begins"
    Today is the 1st time I tried it. I live in the station's coverage, but thought it would pop up in case I didn't want to turn on the radio.
     
  6. sportsfan7700

    sportsfan7700 Registered Member

    Joined:
    Jun 2, 2010
    Posts:
    497
    Location:
    Fort Worth, Texas USA "Where the West Begins"
    IE 8 works fine. Very strange. (FF is set to add an exception for pop-up blockers too)
     
  7. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    65,816
    Location:
    Texas
    I notice it has a selection for Windows Media Player or the flash player. Did you try both options in Firefox?
     
  8. sportsfan7700

    sportsfan7700 Registered Member

    Joined:
    Jun 2, 2010
    Posts:
    497
    Location:
    Fort Worth, Texas USA "Where the West Begins"
    I did not. I wonder what it means by an option for the flash player? to reinstall it?
     
  9. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    65,816
    Location:
    Texas
    If the commercial played when you first started, the music should play. The problem with that site is it seems to run you around a bit before it displays the currently playing music.
    I would just use IE if it works.
     
  10. JRViejo

    JRViejo Super Moderator

    Joined:
    Jul 9, 2008
    Posts:
    28,038
    Location:
    U.S.A.
    sportsfan7700, my FF 3.6.13 also could not play it, even completely allowing NoScript. I found that AdBlock+, with the EasyList subscription, is blocking it.

    The Flash player opens this page: -http://klty.com/player_banner/banneradreal.htm-

    The Windows Media player opens this Page: -http://klty.com/player_banner/banneradwin.htm-

    Seems that one of the subscription filters is blocking it, because disabling EasyList allows both players to work.
     
  11. sportsfan7700

    sportsfan7700 Registered Member

    Joined:
    Jun 2, 2010
    Posts:
    497
    Location:
    Fort Worth, Texas USA "Where the West Begins"
    how would I disable easylist? I do not have adblock plus installed as an extension
     
  12. JRViejo

    JRViejo Super Moderator

    Joined:
    Jul 9, 2008
    Posts:
    28,038
    Location:
    U.S.A.
    EasyList is one of the subscription services that can be installed with AdBlock+, so if you don't have ABP, there is no EasyList to disable. ;)

    Do you have any other Ad Blocker type add-on installed?
     
  13. sportsfan7700

    sportsfan7700 Registered Member

    Joined:
    Jun 2, 2010
    Posts:
    497
    Location:
    Fort Worth, Texas USA "Where the West Begins"
    Not that im aware of..where would I look in FF for it?
     
  14. JRViejo

    JRViejo Super Moderator

    Joined:
    Jul 9, 2008
    Posts:
    28,038
    Location:
    U.S.A.
    Look under Tools > Add-ons > Extensions, but if you already disbaled extensions (Post #3) and you did not see something strange there, I'm at a loss to explain why you can't play that site.
     
  15. J_L

    J_L Registered Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Posts:
    8,726
    Try it under Firefox Safe Mode (everything checked), or a new profile created by running firefox.exe -p
     
  16. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    65,816
    Location:
    Texas
  17. JRViejo

    JRViejo Super Moderator

    Joined:
    Jul 9, 2008
    Posts:
    28,038
    Location:
    U.S.A.
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.