ATI 2009 does not backup specified data

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by avecchio, Aug 10, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. avecchio

    avecchio Registered Member

    Joined:
    Aug 10, 2009
    Posts:
    2
    Hi, I am running the latest build of ATI 2009 on a Vista Home Premium 64 bit system. I created 2 new categories for my Firefox and Thunderbird bookmarks/emails. I then created a backup selecting the 2 new categories and my entire E & F drives. The target is a 1 TB external hard drive with about 600 MB of free space. When I ran the backup, it backed up the 2 new categories but not my E & F drives.

    I have attached the original definition, the log (where you can see it locked drives E & F, so it did know about them) and the result shown in what is available to restore.

    Any thoughts?
     

    Attached Files:

  2. night_2004

    night_2004 Registered Member

    Joined:
    Jun 8, 2009
    Posts:
    8
    This is the "file selection bug." You are doing everything right, it is just that Acronis is not.

    The problem has been documented in at least two product reviews that I am aware of. Here, and here. It appears that you might have found another way to trigger the bug. I wouldn't trust the file backup feature in Acronis, period.

    If you need to back up specific files, I would suggest moving them all to one partition and then just doing a partition level backup. If you cannot do that, you might need to find another product.
     
Thread Status:
Not open for further replies.