ATI 10 HOME does not want to install VISTA

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by merlin01326, Apr 13, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. merlin01326

    merlin01326 Registered Member

    Joined:
    Apr 13, 2007
    Posts:
    2
    Purchased ati10 and it will just not install on VISTA. Anybody else come across that problem please

    I keep getting this message

    "The installation was interrupted before Acronis True Image home could be installed.
    You need to restart the installer and try again."

    What does it mean please
     
  2. topgazza

    topgazza Registered Member

    Joined:
    Apr 12, 2007
    Posts:
    23
    Just got over that ...

    Its a right Royal pain and a bug in the program. Basically I deleted everything I could from the temp folder and it worked. But I had to have several goes at it....
     
  3. merlin01326

    merlin01326 Registered Member

    Joined:
    Apr 13, 2007
    Posts:
    2
    How many times do you have to empty an empty Temp folder

    I had no probs with at 8 on XP

    Taken some 2 and a bit hours now........

    How many TEMP folders are there in VISTA. I have emptied the TEMP folder in the WINDOWS folder.

    Restart the puter and still no joy......
     
    Last edited: Apr 13, 2007
  4. topgazza

    topgazza Registered Member

    Joined:
    Apr 12, 2007
    Posts:
    23
    it drove me nuts and I turned off defender/firewall etc etc and the combination seemed to work but theres a temp folder in users/yourname/appdata/local/temp which seemd to work for me
     
  5. DwnNdrty

    DwnNdrty Registered Member

    Joined:
    Mar 28, 2007
    Posts:
    3,335
    Location:
    Florida - USA
    Use something like CCleaner. It will get ALL the Temp files and the Temporary Internet Files plus Cookies. Nowadays CCleaner is a must for everyone who does web browsing.
     
  6. topgazza

    topgazza Registered Member

    Joined:
    Apr 12, 2007
    Posts:
    23
    Just got it and it works a treat
     
  7. Atomic_Ed

    Atomic_Ed Registered Member

    Joined:
    Jul 29, 2005
    Posts:
    389
    Works fine under vista for me.
     
Thread Status:
Not open for further replies.