ArcaVir 'problem'

Discussion in 'other anti-virus software' started by IBK, Jan 15, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. IBK

    IBK AV Expert

    Joined:
    Dec 22, 2003
    Posts:
    1,818
    Location:
    Innsbruck (Austria)
    If someone scans some millions of files, the millions digits will not be displayed (see picture). Is someone from ArcaVir registered here at Wilders?
     

    Attached Files:

    • arca.jpg
      arca.jpg
      File size:
      52.1 KB
      Views:
      190
  2. metallicakid15

    metallicakid15 Registered Member

    Joined:
    Dec 6, 2005
    Posts:
    454
    wow you scanned alot of files that must of taken a while
     
  3. Firecat

    Firecat Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2005
    Posts:
    7,927
    Location:
    The land of no identity :D
    I think there are two people from ArcaBit at Wilders'. If they see this, its good, or you might want to email support.
     
  4. IBK

    IBK AV Expert

    Joined:
    Dec 22, 2003
    Posts:
    1,818
    Location:
    Innsbruck (Austria)
    If they see this: I sent by email an invitation to participate in the tests to ArcaVir and did not get a reply so far (I do not have any direct contact person from ArcaBit, as the old contact/email I had seems to do not longer exist). Please reply me if you want to participate or not ;)
     
  5. mikesu

    mikesu Registered Member

    Joined:
    Sep 29, 2004
    Posts:
    27
    If you have any problem with Arcavir you can send a email to pomoc@arcabit.com - "pomoc" means "help" in polish :)

    IBK: Special info for you - tomorrow it will be corrected :)
     
    Last edited: Jan 15, 2006
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.