ArcaVir 'problem'

Discussion in 'other anti-virus software' started by IBK, Jan 15, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. IBK

    IBK AV Expert

    Joined:
    Dec 22, 2003
    Posts:
    1,844
    Location:
    Innsbruck (Austria)
    If someone scans some millions of files, the millions digits will not be displayed (see picture). Is someone from ArcaVir registered here at Wilders?
     

    Attached Files:

    • arca.jpg
      arca.jpg
      File size:
      52.1 KB
      Views:
      191
  2. metallicakid15

    metallicakid15 Registered Member

    Joined:
    Dec 6, 2005
    Posts:
    454
    wow you scanned alot of files that must of taken a while
     
  3. Firecat

    Firecat Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2005
    Posts:
    8,053
    Location:
    The land of no identity :D
    I think there are two people from ArcaBit at Wilders'. If they see this, its good, or you might want to email support.
     
  4. IBK

    IBK AV Expert

    Joined:
    Dec 22, 2003
    Posts:
    1,844
    Location:
    Innsbruck (Austria)
    If they see this: I sent by email an invitation to participate in the tests to ArcaVir and did not get a reply so far (I do not have any direct contact person from ArcaBit, as the old contact/email I had seems to do not longer exist). Please reply me if you want to participate or not ;)
     
  5. mikesu

    mikesu Registered Member

    Joined:
    Sep 29, 2004
    Posts:
    27
    If you have any problem with Arcavir you can send a email to pomoc@arcabit.com - "pomoc" means "help" in polish :)

    IBK: Special info for you - tomorrow it will be corrected :)
     
    Last edited: Jan 15, 2006
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.