APT Kill 7 axes TDS 3

Discussion in 'ProcessGuard' started by Eliot, Dec 9, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Eliot

    Eliot Registered Member

    Joined:
    Aug 8, 2003
    Posts:
    854
    Location:
    Arkansas, USA
    It is still showing in the task manager as running. No tray icon though. Is there something else i need to protect to keep my tray icon? Thanks all.

    I have the updated version of all my programs and OS.
     
  2. Pilli

    Pilli Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    6,217
    Location:
    Hampshire UK
    Eliot welcome, Do you have both general options checked?
    If you highlight TDS3 and check for options, do you have Close message handling enabled? As this is where K7 does it's work.
    And have you restarted TDS3 after listing it in PG?

    Screenie showning my PG :)
     

    Attached Files:

  3. Eliot

    Eliot Registered Member

    Joined:
    Aug 8, 2003
    Posts:
    854
    Location:
    Arkansas, USA
    I'm setup just like urs shows. Im off to work, will check back the eve when I get home.
     
  4. Pilli

    Pilli Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    6,217
    Location:
    Hampshire UK
    OK Eliot, When you used APT K7 did you get a Human Verification box? Also I have had to reboot after making changes to some listed programmes before the app is properly protected, this is being looked into by DCS.
     
  5. Eliot

    Eliot Registered Member

    Joined:
    Aug 8, 2003
    Posts:
    854
    Location:
    Arkansas, USA
    Nope, it just goes bye bye wiff no nuffin. I have rebooted since adding tds 3 to the list. Thanks for the heads up on the "looking into". ;)
     
Thread Status:
Not open for further replies.