AppGuard

Discussion in 'other anti-malware software' started by Infected, Mar 9, 2019.

  1. LoneWolf

    LoneWolf Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2006
    Posts:
    3,683
    Yes, full system backups are always a good idea.
    More is needed then that though.
    But to each their own.
     
  2. Buddel

    Buddel Registered Member

    Joined:
    Apr 28, 2015
    Posts:
    1,567
    I agree, but "more" does not necessarily include AppGuard. And yes, to each their own.:isay:
     
  3. LoneWolf

    LoneWolf Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2006
    Posts:
    3,683
    No, more does not necessarily mean AppGuard, Use whatever makes you happy.
    But is this thread not about AppGuard?
     
  4. Buddel

    Buddel Registered Member

    Joined:
    Apr 28, 2015
    Posts:
    1,567
    It certainly is, you're right.
     
  5. Mr.X

    Mr.X Registered Member

    Joined:
    Aug 10, 2013
    Posts:
    3,953
    Location:
    Mexico
    Anyone bashing AG for its price can go and get NVT soft for free, even VS is free! ffs!
     
  6. Buddel

    Buddel Registered Member

    Joined:
    Apr 28, 2015
    Posts:
    1,567
    NVT is pretty good, yes. VS? No, I don't like it. I'd rather spend 90 bucks on AG than use VS free.:cool:
     
  7. Trooper

    Trooper Registered Member

    Joined:
    Jan 26, 2005
    Posts:
    4,797
  8. Mr.X

    Mr.X Registered Member

    Joined:
    Aug 10, 2013
    Posts:
    3,953
    Location:
    Mexico
    Ridiculously pathetic evolution of this thread.
     
  9. BoerenkoolMetWorst

    BoerenkoolMetWorst Registered Member

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Posts:
    4,538
    Location:
    Outer space
    Back on topic, is there a changelog for v6 anywhere? For example between 6.1 and 6.2 and other minor version updates.
     
  10. guest

    guest Guest

    nope. The latest build will be for a while, don't expect much updates.
     
  11. Roberteyewhy

    Roberteyewhy Registered Member

    Joined:
    Mar 4, 2007
    Posts:
    586
    Location:
    US
    Correct. AppGuard Solo v6.2.9.1113

    Robert
     
  12. BoerenkoolMetWorst

    BoerenkoolMetWorst Registered Member

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Posts:
    4,538
    Location:
    Outer space
    A pity they don't give more information. Well, thanks anyway.
     
  13. BoerenkoolMetWorst

    BoerenkoolMetWorst Registered Member

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Posts:
    4,538
    Location:
    Outer space
    Were can I find compatibility information regarding to new Windows 10 upgrades? Afaik v6.2.9.1113 is older than the 1903 upgrade, is AG compatible with 1903 and 1909?
     
  14. Roberteyewhy

    Roberteyewhy Registered Member

    Joined:
    Mar 4, 2007
    Posts:
    586
    Location:
    US
    AppGuard Solo v6.2.9.113 Win 10 Pro 1909 (OS Build 18363.535). Previous, 1903.

    Even AG v4 works too.

    No problems. However, v6 I have to put in Power Applications WD and MBam because of the Memory Guard (lsass.exe).

    Robert
     
  15. BoerenkoolMetWorst

    BoerenkoolMetWorst Registered Member

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Posts:
    4,538
    Location:
    Outer space
    Thanks! I can confirm it still works after upgrade to 1909.
     
  16. noway

    noway Registered Member

    Joined:
    Apr 24, 2005
    Posts:
    432
    I did read about one problem with Appguard and Windows Defender on Windows 10 here (post 21 especially useful):
    https://malwaretips.com/threads/controlled-folders-windows-10-with-appguard-running-bug.83045/page-2

    If I recall, in Appguard v4, exceptions to user space can only have wildcards at the end of the exception path, not in the middle (using a wildcard for the platform version number) like the post 21 example pic. You could still create exceptions to those 3 files without a wildcard, however, and it would work.
     
    Last edited: Jan 7, 2020
  17. mood

    mood Updates Team

    Joined:
    Oct 27, 2012
    Posts:
    39,273
    AppGuard Solo - 50% off
     
  18. Roberteyewhy

    Roberteyewhy Registered Member

    Joined:
    Mar 4, 2007
    Posts:
    586
    Location:
    US
  19. paulderdash

    paulderdash Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2013
    Posts:
    4,373
    Location:
    Under a bushel ...
    I am confused. I have paid license.

    My AppGuard SOLO v6 is still v6.1.1.0730 and Customize>Advanced>Check for Updates shows 'Your version of AppGuard is up to date'?
    'Periodically Check for AppGuard Updates' is ticked. ('Automatically Install Updates' unticked).

    Edit: Just did another manual download and install, and it is now v6.2.9.1113.
    Will ask Support why it did not notify update was available (since at least August 2019! :eek:) ...
     
    Last edited: May 4, 2020
  20. arsenaloyal

    arsenaloyal Registered Member

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Posts:
    513
    I have a license for version 4, does is still work with Windows 1909? Also cant seem to find the installer for version 4 anywhere.
     
  21. mood

    mood Updates Team

    Joined:
    Oct 27, 2012
    Posts:
    39,273
    Write to the support, and they will send you a download link.
     
  22. Quassar

    Quassar Registered Member

    Joined:
    Oct 19, 2011
    Posts:
    193
    Location:
    Poland
  23. arsenaloyal

    arsenaloyal Registered Member

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Posts:
    513
    Thanks @Quassar, was able to activate my license using the above setup! Installed and working fine on Windows 1909. Giving this a go after almost 3 years now!

    upload_2020-5-7_18-1-41.png
     
  24. Circuit

    Circuit Registered Member

    Joined:
    Oct 7, 2014
    Posts:
    939
    Location:
    Land o fruits and nuts, and more crime.
    Using 5.2.9.1 (life-time) works fine on 7 & 10. :cool:
     

    Attached Files:

  25. Trooper

    Trooper Registered Member

    Joined:
    Jan 26, 2005
    Posts:
    4,797
    Hi guys,

    Question on Appguard. Trying to get it setup again after not using it for a few years. I am having a problem with launching MS Teams with Appguard Solo in lockdown mode. How to I allow this app to run? I recall something about user space etc. Any advice here?

    Thanks.
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.