AppGuard 3.x 32/64 Bit

Discussion in 'other anti-malware software' started by shadek, Mar 12, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Peter2150

    Peter2150 Global Moderator

    Joined:
    Sep 20, 2003
    Posts:
    20,590
    It means Wilders officially recognizes you as a developer. This is good for you and Wilders folks.

    Pete
     
  2. siketa

    siketa Registered Member

    Joined:
    Oct 25, 2012
    Posts:
    2,718
    Location:
    Gaia
    It means you are on moderators' radar from now on...
    :argh: :argh: :argh:
     
  3. newbino

    newbino Registered Member

    Joined:
    Aug 13, 2007
    Posts:
    460
    My personal take:
    You'll get faster "listen" from now on :)
     
  4. Barb_C

    Barb_C Developer

    Joined:
    Jan 7, 2011
    Posts:
    1,234
    Location:
    Virginia
    Thanks. I appreciate it. I don't do much development anymore - just manage the group that does. Every once in a while I get to "play", but not often enough for my liking.
     
  5. blacknight

    blacknight Registered Member

    Joined:
    Sep 25, 2007
    Posts:
    3,092
    Location:
    Europe, UE citizen
    We are rightly proud: very good product ( very strong and easy to use ) and very good policy of help and sale :thumb:
     
  6. stackz

    stackz Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2007
    Posts:
    645
    Location:
    Sydney Australia
    It could mean you're in 'Install mode' ;)
     
  7. BoerenkoolMetWorst

    BoerenkoolMetWorst Registered Member

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Posts:
    4,595
    Location:
    Outer space
    You've turned into an Oompa Loompa? :D
     
  8. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    13,744
    Location:
    Canada
  9. SIR****TMG

    SIR****TMG Registered Member

    Joined:
    May 31, 2004
    Posts:
    833





    Now thats Funny.........:argh:
     
  10. TomAZ

    TomAZ Registered Member

    Joined:
    Feb 27, 2010
    Posts:
    1,131
    Location:
    USA
    I'm currently a AppGuard 3.5.6 user along with using Sandboxie. I also have a couple PowerApps.

    With AG 4.0 about to be released, what do I need to be aware of -- or what changes will I need to be making to my current setup?

    Also, will AG 4.0 install over the top of 3.5.6 or will it require a clean install?
     
  11. DBone

    DBone Registered Member

    Joined:
    Nov 24, 2010
    Posts:
    1,041
    Location:
    SoCal USA
    Will those of us that supported prior to 2013 receive an email with a code for a discount, and if so, will it be fairly soon after the release?
     
  12. Cutting_Edgetech

    Cutting_Edgetech Registered Member

    Joined:
    Mar 30, 2006
    Posts:
    5,653
    Location:
    USA
    Lol, I know I was the one that discovered. I discovered the problem after making this post, and reported it.
     
  13. pegr

    pegr Registered Member

    Joined:
    Apr 8, 2008
    Posts:
    2,281
    Location:
    UK
    You will be able to install v4.0 over the top of v3.5.6 without needing to do a clean install. You shouldn't need to make any changes to your current setup but be aware that, in the interests of simplification, the number of protection levels in v4.0 has been reduced. The new Medium protection level in v4.0 is similar to the old High protection level of v3.5.6 (the old Medium protection level of v3.5.6 does not exist in v4.0). Locked Down remains the same.
     
  14. TomAZ

    TomAZ Registered Member

    Joined:
    Feb 27, 2010
    Posts:
    1,131
    Location:
    USA
    Thanks, Pegr, for the concise response.
     
  15. pegr

    pegr Registered Member

    Joined:
    Apr 8, 2008
    Posts:
    2,281
    Location:
    UK
    You're welcome. :)
     
  16. Roberteyewhy

    Roberteyewhy Registered Member

    Joined:
    Mar 4, 2007
    Posts:
    593
    Location:
    US
    Ok, now I see it. pegr made a good suggestion to add an 'Import Settings from File' and 'Export Settings to File' feature so we can get back our personal settings if one changes one's mind after using the 'Retore to Default'.

    Also, Windows Media Center now will not work. As 4.0 no longer has the 'Memory Guard' add feature I cannot get it to work at all. Only way is to change AppGuard to 'Install' or uncheck 'Media Center' in 'Guarded Apps'.

    Looking forward to the next version. Hopefully, this week.:thumb:

    Thanks,
    Robert
     
  17. fearlessscientist

    fearlessscientist Registered Member

    Joined:
    Sep 6, 2013
    Posts:
    166
    Location:
    USA
    This week is almost over ;)
     
  18. Jryder54

    Jryder54 Registered Member

    Joined:
    Sep 3, 2013
    Posts:
    214
    Beginning of next week fearlessscientist :D
     
  19. Barb_C

    Barb_C Developer

    Joined:
    Jan 7, 2011
    Posts:
    1,234
    Location:
    Virginia
    I took leave yesterday and was not at work for the launch meeting. From what I heard, we did not do the early launch for 3.x purchasers as planned. As I understand it the "soft" launch for 3.x AppGuard owners will be on Monday.

    I called into the launch meeting (had a very bad connection and my battery went dead), and from what I could hear, the postponement is not due to a problem found in the product, but a need to refine some of the business processes revolving around the new licensing system.

    If I hear anymore I will let you know. Thanks for your patience (I know mine is running very shorto_O )
     
  20. SIR****TMG

    SIR****TMG Registered Member

    Joined:
    May 31, 2004
    Posts:
    833
    Thanks for the update Barb.....:)
     
  21. Cutting_Edgetech

    Cutting_Edgetech Registered Member

    Joined:
    Mar 30, 2006
    Posts:
    5,653
    Location:
    USA
    Would it be recommended to add instant messenger apps to the guarded apps list? I was thinking it would be best to add them. I use Jitsi. If so then with what settings? Jitsi installs to C:\Program Files, but it also has a folder in appdata folder in the userspace. I'm really just wondering more along the lines of what settings to use to get the highest level of security without interfering with the functionality of the app.
     
  22. pegr

    pegr Registered Member

    Joined:
    Apr 8, 2008
    Posts:
    2,281
    Location:
    UK
    Yes, it would be advisable to add instant messenger apps to the guarded apps list. All Internet-facing applications - plus any applications capable of running embedded code within documents, e.g. office applications - should be guarded.

    For the highest level of protection, setting the AppGuard protection level to Locked Down should be sufficient. There shouldn't be a need to customise AppGuard for individual guarded apps unless there are problems running the application.

    Perhaps enable Privacy Mode though for any guarded app that doesn't require access to private folders: e.g. browsers, mail clients, instant messenger apps, etc.
     
  23. AaLF

    AaLF Registered Member

    Joined:
    Feb 20, 2005
    Posts:
    986
    Location:
    Sydney
    All's well & nothing seems broken but a bit weary of a continually running message about sandboxie & Firefox - N.B. This is only applicable to Lockdown mode:
    SB Control & FF are in Guarded Apps:

    Just asking -
    Can I adjust Guarded App settings to cease the message flow(see above)? ( I know there is 'ignore message' but want to know of any issues first)
    Is there any negative impact on Sandboxie in Lockdown (see above)?
     
  24. Cutting_Edgetech

    Cutting_Edgetech Registered Member

    Joined:
    Mar 30, 2006
    Posts:
    5,653
    Location:
    USA
    AaLF, I don't use Sandboxie, but so far I have been able to get Appguard to work well with anything I have tried it with. I have heard so many users on Wilders ask about AG blocking certain components or functionality of Sandboxie. I think Sanboxie should work very well if you add Sandboxie as a powerapp, and add it to the Publishers list with the following settings: Guarded: No, Privacy: Off, Memory: Off, Install: Allow

    Are you using the latest beta? If not then you may have to add memory guard exceptions. I could make a backup copy of my current disk, and install Sandboxie to see what settings AG needs to not block anything from Sandboxie if you would like? There are some other users on here that have been using them together for a while though that would already know what settings you would need.
     
  25. SLE

    SLE Registered Member

    Joined:
    Jun 30, 2011
    Posts:
    361
    There is absolutely no need to add sandboxie as power app and it makes no sense to guard sandboxie processes.
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.