Anyone running ZA Pro with Vista?

Discussion in 'other firewalls' started by acr1965, Jan 1, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. acr1965

    acr1965 Registered Member

    Joined:
    Oct 12, 2006
    Posts:
    4,954
  2. henryg

    henryg Registered Member

    Joined:
    Dec 13, 2005
    Posts:
    293

    On my Vista machine, I've been using ZAP BETA version 7.1.218.000. I would say that it runs much better for me at least. However, if you are trying to avoid conflict... I would be careful when it comes to using the BETA version of ZAP. Version 7.0.462.000 had several issues with the Vista system. If I were you, I'd wait 'till the final version is out.
     
  3. fax

    fax Registered Member

    Joined:
    May 30, 2005
    Posts:
    3,730
    Location:
    localhost
    To avoid any possible confusion

    Version 7.0.462.000 is only for XP/2000. Any 7.0 ZA version will not install on VISTA machines.

    There are no other previous versions of ZAPRO for VISTA apart from the BETA version 7.1.218.000. Retail VISTA version 7.1.078.000 was not released for ZAPRO only ZA free, ZAAV and ZASS.

    Cheers,
    Fax
     
  4. henryg

    henryg Registered Member

    Joined:
    Dec 13, 2005
    Posts:
    293
    Fax, if you look at the grid ( http://www.zonealarm.com/store/content/catalog/products/trial_zaFamily/trial_zaFamily.jsp ) under: "ZoneAlarm Pro".... you'll notice> 2000/XP/Vista. Perhaps CheckPoint made a mistake?
     
  5. fax

    fax Registered Member

    Joined:
    May 30, 2005
    Posts:
    3,730
    Location:
    localhost
    Mistakes?... You mean ZAPRO VISTA listed there?
    Yes, probably the marketing department is faster than developers :D

    But my point was another... you say that version 7.0.462.00 had issue with VISTA.. but no version 7.0 is VISTA ready (only 7.1)... so what sort of issue you are referring to?

    Cheers,
    Fax
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.