Any need for an Antispyware with ThreatFire?

Discussion in 'other anti-malware software' started by Wordward, Feb 13, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Wordward

    Wordward Former Poster

    Joined:
    Jan 12, 2007
    Posts:
    707
    After running a few different AS programs with TF recently, I have decided not to use one. Does anyone think there really is a need to use one with TF, and if so which one? I have used Spy Sweeper and Spyware Terminator with it, but it seems their protections overlaps a lot with that od TF's. Maybe SAS is a better choice, but again is an AS really even needed with TF?
     
  2. LoneWolf

    LoneWolf Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2006
    Posts:
    3,408
    As an on demand.......why not?
    Unless you have that much confidence in TF.
    Real time.......that's always up for discussion/dispute.
    Right now i'm still using two AS as on demand only.
     
  3. Wordward

    Wordward Former Poster

    Joined:
    Jan 12, 2007
    Posts:
    707
    I agree Lonewolf. I see you also have Online Armor in your avitar. Is it running ok with TF?
     
  4. LoneWolf

    LoneWolf Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2006
    Posts:
    3,408
    So far so good.
    Hopefully it stays that way.
    Only been a day with ThreatFire though.
     
  5. Wordward

    Wordward Former Poster

    Joined:
    Jan 12, 2007
    Posts:
    707
    I saw your other reply. LOL. Thanks again, and hopefully everything will remain running smooth for you.
     
  6. mswannie

    mswannie Registered Member

    Joined:
    Jan 4, 2008
    Posts:
    4
    Location:
    Greece
    Running TF with PCTIS and after a few problems they seem to be complementing each other nicely. I am of the opinion, however, that TF alone (maybe with an on demand scanner) and responsible user behaviour would be ample protection. Let us know how you go, Wordward.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.