Antivirus Remover

Discussion in 'other anti-virus software' started by Brocke, Sep 6, 2013.

  1. Brocke

    Brocke Registered Member

    Joined:
    Mar 16, 2008
    Posts:
    2,259
    Location:
    USA,IA
    Program update:


    I've made a lot of changed in the background, such as if a link is bad or fails to download Antivirus Remover will send me a Email and let me know the name of the product you are downloading so I can check the link or fix the issue on it.

    Also the "Download and Run" button now will say "Stop download" if you press it stop you current download and delete the left over file it started.

    When you try and close Antivirus Remover when downloading still you will be prompted if you want to stop the download or keep it going.


    thank you
    Brock :)
     
    Last edited: Sep 12, 2013
  2. kareldjag

    kareldjag Registered Member

    Joined:
    Nov 13, 2004
    Posts:
    622
    Location:
    PARIS AND ITS SUBURBS
    Hi
    Nice initiative for av fans or PC technicians...even if this kind of tool already exist
    AV Uninstall pack is package of most av removal programs
    http://uninst.ru/av-uninstall-tools-pack

    Hope this helps to improve your avremover soft.

    rgds
     
  3. gerardwil

    gerardwil Registered Member

    Joined:
    Jan 17, 2004
    Posts:
    4,749
    Location:
    EU
    Eset doesn't like this :)
     

    Attached Files:

  4. Brocke

    Brocke Registered Member

    Joined:
    Mar 16, 2008
    Posts:
    2,259
    Location:
    USA,IA
    My program doesn't have toolbars bundled ;) I hate them.

    Also malwarebytes and hitman pro 64bit links are having a issue. Will fix asap. I'm at work not home :)
    Thanks
     
  5. Brocke

    Brocke Registered Member

    Joined:
    Mar 16, 2008
    Posts:
    2,259
    Location:
    USA,IA
    The broken links have been fixed.

    sorry about that :)

    Also fixed a few UI bugs, wording etc. That email alerting works well when links are down. :)

    Brock
     
  6. Brocke

    Brocke Registered Member

    Joined:
    Mar 16, 2008
    Posts:
    2,259
    Location:
    USA,IA
    Just to let everyone know That tomorrow I will be fixing links. well a few links that will download but my program is throwing a fit because its not getting the right file size for the progress bar max and that in turn makes it error and not download.

    there is only a small handful but will get fixed tomorrow.

    most are fixed now but a small few are not and its getting late and I have to work :)

    sorry guys.

    Brock :)
     
  7. Brocke

    Brocke Registered Member

    Joined:
    Mar 16, 2008
    Posts:
    2,259
    Location:
    USA,IA
    I have had a lot of emails with bad links. I just wanted to let people know I'll be working it tonight. Not sure why the links are failing. I might just most the links my self.


    Thanks
    Brock
     
  8. Brocke

    Brocke Registered Member

    Joined:
    Mar 16, 2008
    Posts:
    2,259
    Location:
    USA,IA
    ok I should have the links fixed, ive test them out and they should be working for you now.


    I had emails sent to me about

    MSE v1 - Worked when tested.
    F-Secure - Can't download from FTP, didn't know that but now I do so its fixed :)
    IObit - bad upload of file. Fixed
    Malwarebytes Anti-Malware (tools) - bad link fixed
    Spybot Search and Destroy maybe server updates but working when tested
    Hitman Pro 32bit. - maybe server updates but working when tested


    sorry about that guys :)


    thank you all.
    Brock
     
  9. Brocke

    Brocke Registered Member

    Joined:
    Mar 16, 2008
    Posts:
    2,259
    Location:
    USA,IA
    I get this error from a email when a person trys to download malwarebytes

    O servidor cometeu uma violação de protocolo. Section=ResponseStatusLine

    google translate is The server committed a protocol violation. Section = ResponseStatusLine


    works on my En.us langage windows 7PC but im going going to look in it

    brock
     
  10. Brocke

    Brocke Registered Member

    Joined:
    Mar 16, 2008
    Posts:
    2,259
    Location:
    USA,IA
    Ok I found out the issue with the links being down.


    I use mediafire.com for my hosting right now. well when I link the download I linked them wrong. it was linked to a webpage where you had to press a download button so it would error on my program.

    now I think I figured out how to direct downloads. but I have sent a support ticket into mediafire.com on how to do direct downloads the right way. and who knows maybe I am doing it the right way but really want to make sure.


    sorry guys about the issues. I see by the amount of emails im getting that people really use my program.


    thank you for that,


    Brock
     
  11. Brocke

    Brocke Registered Member

    Joined:
    Mar 16, 2008
    Posts:
    2,259
    Location:
    USA,IA
    added - Bit Defender Antivirus Free :)
     
  12. Brocke

    Brocke Registered Member

    Joined:
    Mar 16, 2008
    Posts:
    2,259
    Location:
    USA,IA
    ok I heard back from Mediafire support and they got me going.

    I had a setting wrong I guess but I hope all works now.



    Brock
     
  13. Brocke

    Brocke Registered Member

    Joined:
    Mar 16, 2008
    Posts:
    2,259
    Location:
    USA,IA
    Program update:


    When a link fails instead of a email from ME I have set a input asking for your Email address. so I can Email you back if I have some questions.

    Which should be never but you never know :)


    if anyone has any objection to this please let me know.


    thank you guys
    Brock
     
  14. Blackcat

    Blackcat Registered Member

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    4,024
    Location:
    Christchurch, UK
    And a thank you Brocke for all the hard work on your little program :thumb:
     
  15. Brocke

    Brocke Registered Member

    Joined:
    Mar 16, 2008
    Posts:
    2,259
    Location:
    USA,IA
    The links that are linked to media fire.com website are all down again. "Pulls hair out" Lol
    I'm looking for a different solution to host the files. They have to be direct link only with the file name at the end. So that puts some limits on me.

    I'll try to fix soon today.

    Brock
     
  16. Brocke

    Brocke Registered Member

    Joined:
    Mar 16, 2008
    Posts:
    2,259
    Location:
    USA,IA
    ok I think well hope I solved the problem with the error

    The server committed a protocol violation. Section=ResponseStatusLine


    Mediafire.com like all other website do some weird stuff in the back ground that I didn't know. after reading about that error and websites like mediafire.com and other I found that I needed to add a config file to my program that allow the website to be handled differently from my understanding when downloading using web.request in my program.


    thank you all
    Brock
     
  17. Brocke

    Brocke Registered Member

    Joined:
    Mar 16, 2008
    Posts:
    2,259
    Location:
    USA,IA
    added

    Trend Micro Products to list.

    Brock
     
  18. Brocke

    Brocke Registered Member

    Joined:
    Mar 16, 2008
    Posts:
    2,259
    Location:
    USA,IA
    All link are now working. I got fed up with the whole online file hosting site.s so I'm hosting a few of the files from a computer here at home.


    using HFS HTTP Server works well.


    rebuild error reporting to help give me more info for the future.


    thank you
    Brock :)
     
  19. Brocke

    Brocke Registered Member

    Joined:
    Mar 16, 2008
    Posts:
    2,259
    Location:
    USA,IA
    Program Update,


    Minor code update, moved Product list from dropbox to one of my home servers.


    thank you
    Brock
     
  20. Brocke

    Brocke Registered Member

    Joined:
    Mar 16, 2008
    Posts:
    2,259
    Location:
    USA,IA
    Minor Update,


    Gave the listview a little color by alternating the row colors.

    Dresses it up little

    thank you
    Brock :)
     
  21. Brocke

    Brocke Registered Member

    Joined:
    Mar 16, 2008
    Posts:
    2,259
    Location:
    USA,IA
    Next program update will have download rate speed.


    just thought id share :)
     
  22. Brocke

    Brocke Registered Member

    Joined:
    Mar 16, 2008
    Posts:
    2,259
    Location:
    USA,IA
    Program Update:

    Added Download rate speed. its KB per second.


    thank you
    Brock
     
  23. Brocke

    Brocke Registered Member

    Joined:
    Mar 16, 2008
    Posts:
    2,259
    Location:
    USA,IA
    I see a lot of people use my program Thank you :)

    I know because I see the downloads climb. Anyway What would you like to see improved? Want a GUI update? or maybe something else. im all ears.


    for those we donated thank you very much for you kindness. It takes a lot of time on my part to make a good program that people could use or want.

    Thank you
    Brock
     
  24. Brocke

    Brocke Registered Member

    Joined:
    Mar 16, 2008
    Posts:
    2,259
    Location:
    USA,IA
    Program Update

    Program update:


    Added: More error reporting just in case on program load.
    Added: WinPatrol Removal Program to product list
    Added: In tools menu along with On demand scanning tools a few of the few popular antiviruses which include so far.

    More might be added later

    Avast Antivirus Free
    Avg Antivirus Free
    Panda Cloud Antivirus Free
    Microsoft Security Essentials (MSE)
    Comodo Internet Security


    thank you
    Brock
     
  25. Brocke

    Brocke Registered Member

    Joined:
    Mar 16, 2008
    Posts:
    2,259
    Location:
    USA,IA
    Program Update

    Program Update:


    Slight layout change - made it easier for people to see the File size, Download rate, and product selected.



    thank you
    Brock
     
Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.