antivir Vista SP1 support

Discussion in 'other anti-virus software' started by cet, Mar 20, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. cet

    cet Registered Member

    Joined:
    Sep 3, 2006
    Posts:
    870
    Location:
    Turkey/İzmir
    In one of the threads I read that there is a hotfix for antivir if u are using SP1 on Vista.Should I install the hotfix before or after installing SP1.
     
  2. Leo2005

    Leo2005 Registered Member

    Joined:
    May 31, 2007
    Posts:
    179
    Location:
    Braunschweig (Germany)
    install it after it. but ut should work no matter in which order you do it ;)
     
  3. trjam

    trjam Registered Member

    Joined:
    Aug 18, 2006
    Posts:
    9,101
    Location:
    North Carolina USA
    I wasgoing say I am using it with Vista and SP1 and no issues.
     
  4. Diver

    Diver Registered Member

    Joined:
    Feb 6, 2005
    Posts:
    1,444
    Location:
    Deep Underwater
    Just installed the hotfix on Vista SP1 today & all is well. But, I can't wait for V. 8.
     
  5. trjam

    trjam Registered Member

    Joined:
    Aug 18, 2006
    Posts:
    9,101
    Location:
    North Carolina USA
    If you need some help, go here
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.