Antivir detecting Guard as malware

Discussion in 'ewido anti-spyware forum' started by aigle, Oct 25, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. aigle

    aigle Registered Member

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Posts:
    11,047
    Location:
    Saudi Arabia/ Pakistan
    Anybody got this problem.
     

    Attached Files:

  2. aigle

    aigle Registered Member

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Posts:
    11,047
    Location:
    Saudi Arabia/ Pakistan
    Virus total says different.
     

    Attached Files:

  3. strangequark

    strangequark Registered Member

    Joined:
    Jun 22, 2005
    Posts:
    296
    Location:
    OZ
    makes a nice change from ewido detecting other security programs as malware :)
     
  4. shek

    shek Registered Member

    Joined:
    Mar 27, 2005
    Posts:
    342
    Location:
    SE CHINA/NYC USA
    Yes, I have the same problem. the vdf version is 6.36.00.185, engine is 7.02.00.32. And I have sent an email to avira.
     
  5. The Hammer

    The Hammer Registered Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Posts:
    5,619
    Location:
    Toronto Canada
    Such as?
     
  6. strangequark

    strangequark Registered Member

    Joined:
    Jun 22, 2005
    Posts:
    296
    Location:
    OZ
  7. shek

    shek Registered Member

    Joined:
    Mar 27, 2005
    Posts:
    342
    Location:
    SE CHINA/NYC USA
    Just received avira's replay. It's a FP and will be fixed.
     
  8. aigle

    aigle Registered Member

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Posts:
    11,047
    Location:
    Saudi Arabia/ Pakistan
    That,s nice. Thanks.
     
Thread Status:
Not open for further replies.