Antivir detecting Guard as malware

Discussion in 'ewido anti-spyware forum' started by aigle, Oct 25, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. aigle

    aigle Registered Member

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Posts:
    11,109
    Location:
    Saudi Arabia/ Pakistan
    Anybody got this problem.
     

    Attached Files:

  2. aigle

    aigle Registered Member

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Posts:
    11,109
    Location:
    Saudi Arabia/ Pakistan
    Virus total says different.
     

    Attached Files:

  3. strangequark

    strangequark Registered Member

    Joined:
    Jun 22, 2005
    Posts:
    296
    Location:
    OZ
    makes a nice change from ewido detecting other security programs as malware :)
     
  4. shek

    shek Registered Member

    Joined:
    Mar 27, 2005
    Posts:
    342
    Location:
    SE CHINA/NYC USA
    Yes, I have the same problem. the vdf version is 6.36.00.185, engine is 7.02.00.32. And I have sent an email to avira.
     
  5. The Hammer

    The Hammer Registered Member

    Joined:
    May 12, 2005
    Posts:
    5,665
    Location:
    Toronto Canada
    Such as?
     
  6. strangequark

    strangequark Registered Member

    Joined:
    Jun 22, 2005
    Posts:
    296
    Location:
    OZ
  7. shek

    shek Registered Member

    Joined:
    Mar 27, 2005
    Posts:
    342
    Location:
    SE CHINA/NYC USA
    Just received avira's replay. It's a FP and will be fixed.
     
  8. aigle

    aigle Registered Member

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Posts:
    11,109
    Location:
    Saudi Arabia/ Pakistan
    That,s nice. Thanks.
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.