Antivir demo mode??

Discussion in 'other anti-virus software' started by maddawgz, Sep 3, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. maddawgz

    maddawgz Registered Member

    Joined:
    Aug 13, 2004
    Posts:
    1,276
    Location:
    Earth
    hi im at friends trying to put this on but its saying demo mode? thought its free?? classic verison help thanks MD

    liscence expired 31/8 wont update
     
  2. RejZoR

    RejZoR Registered Member

    Joined:
    May 31, 2004
    Posts:
    6,426
    Just uninstall it and download latest version from their page. That should help.
     
  3. maddawgz

    maddawgz Registered Member

    Joined:
    Aug 13, 2004
    Posts:
    1,276
    Location:
    Earth
    did that cleand temp everything still wont go update not avalibale....... arghhhhhhhhhhhhhh out of ideas
    [3/09/2006 16:52:01] [INFO] [PLG] Keyfile: Key expired [DEMO Mode]
    [3/09/2006 16:52:01] Critical error: Keyfile: Key expired [DEMO Mode]

    gave up put avast on !
     
  4. FRug

    FRug Registered Member

    Joined:
    Feb 7, 2006
    Posts:
    309
    Check the system date, and whether you really have the classic from the official site (not a mirror!).
     
  5. marcromero

    marcromero Guest

    I downloaded their trial to see what all the fuss was about, what's up with a trial software that has features disabled and won't update? Demo version? Then I took a look through their support forum, sure are alot of complaints and unhappy users. For me, Nod32 still seems the best choice, inspite of their server issues.

    Marc
     
  6. Big Apple

    Big Apple Frequent Poster

    Joined:
    Aug 22, 2006
    Posts:
    724
    It's not hard to understand, that a free AV like Antivir Classic has no such option as a 'demo' mode. You have downloaded and installed the Personal Edition Premium trial version. Better check your programs! Now you have installed Avast, because you couldn't get Antivir running?
     
  7. maddawgz

    maddawgz Registered Member

    Joined:
    Aug 13, 2004
    Posts:
    1,276
    Location:
    Earth
    hi thanks mirror was no good downloads..had to use theres' and a download manager as they where corrupted the mirrors...... thanks got it working..... all fine..... btw with the Malaware thing free version this is..... how come some arnt ticked like jokes etc..games under extended threat categorys?? is it best to leave the default settings on it.... not bad the really freebie lighter then avast even.....:D :D :D and well better detection most importantly. think ill pop it on my pc 2....MD
     
  8. Smokey

    Smokey Registered Member

    Joined:
    Apr 1, 2002
    Posts:
    1,513
    Location:
    Annie's Pub
    Oh.

    I checked their support forum, and didn't found a lot of complaints and/or unhappy users at all.
    Just usual, common stuff.

    Please don't scream nuts.:thumbd:
     
  9. ggf31416

    ggf31416 Registered Member

    Joined:
    Aug 20, 2006
    Posts:
    314
    Location:
    Uruguay
    From the AntiVir Classic Help File:
    It's possible that the hbedv.key file was damaged

    Also, the installation program creates a serial number:
    The option to "Generate random serial number and submit during update" is enabled by default but the installation continues if the box is unchecked.
     
  10. marcromero

    marcromero Guest

    I'm not screaming anything, read through whole posts and many pages and you may come to the same conclusion, I didn't just look through a couple of post headings. I spent a couple of hours reading. I will stay away from Antivir, this is my opinion.
     
  11. lodore

    lodore Registered Member

    Joined:
    Jun 22, 2006
    Posts:
    9,006
    i know the demo version doesnt update and seems odd that way. so what i did is registered to be a beta tester and used the beta tester licence file to trial it so then you can update and use it like its the full version.


    lodore
     
  12. maddawgz

    maddawgz Registered Member

    Joined:
    Aug 13, 2004
    Posts:
    1,276
    Location:
    Earth
    I did download 2x the classic not preimum? but i think it was corrupted as the second time unzipping it had the red crc fail thing..... so i used dl manager IDM which is fast and didnt pick a Mirror....... cleand out temp using cccleaner... and presto working like a baby's ? lol. so all good thanks.... cant get over how light it is as my machine isnt the newest kid on the block actually my machine's been on all nite and purrrrrrrrrrs' no cpu at all with the free?? hardly ........


    Although 1 question a huge page thing comes up after update i think only seen it once with all there prodcuts on it like a pop up can u get rid of that...... Also the splash screen cheers........
     
  13. donsan

    donsan Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2004
    Posts:
    149
    Location:
    grand prairie tx
    I had the same problem when installed thier program i couldn't get anywhere with so just dumped it and went back to my nod.
     
  14. WSFuser

    WSFuser Registered Member

    Joined:
    Oct 7, 2004
    Posts:
    10,632
    yes u can get block antivir's popup thing. if u have an HIPS liek processgaurd u can just block avnotify.exe (is that name correct?) from running.

    theres other ways as well, just search the forums (wilders or antivir).
     
Thread Status:
Not open for further replies.