Antispam module problem

Discussion in 'ESET Smart Security' started by Jeccu, Dec 30, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Jeccu

    Jeccu Registered Member

    Joined:
    Oct 20, 2004
    Posts:
    37
    Location:
    Finland
    I have noticed a little problem (or is it a bug?) in Antispam module. Antispam classifies spam messages alright as spam and moves them to a folder I've defined (spam folder). But, if I've created my own rules in Outlook to move incoming messages to different folders (lets say work, hobby etc.) Antispam module doesn't _always_ move messages to spam folder anymore. Altough it classifies spam messages as spam. Sometimes it does move them, sometimes it doesn't. I've also tried adding to my Outlook rules a rule not to run if messages contains a string "[SPAM]" in a subject in case Antispam module runs before Outlook rules, but no success. Antispam moves spam messages always to my spam folder only if I disable my own Outlook rules. Anyone else having this problem? Can somebody confirm or advise how to get this to work?
    I'm using Outlook 2007.
     
  2. Jeccu

    Jeccu Registered Member

    Joined:
    Oct 20, 2004
    Posts:
    37
    Location:
    Finland
    Anyone?
     
  3. arjun

    arjun Registered Member

    Joined:
    Jan 21, 2008
    Posts:
    6
    I don no...even i have faced this problem when i was using kaspersky antispam for desktop......some times messages with [Spam] subject go to spam folder n somtimes not...
     
Thread Status:
Not open for further replies.