Annoying problem with L'n'S 2.07

Discussion in 'LnS English Forum' started by stevan4, Jun 14, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. stevan4

    stevan4 Registered Member

    Joined:
    Feb 25, 2011
    Posts:
    85
    I continuity receive beeps and activating of rule -TCP: Block Incoming ... on every 5-6 seconds.
    The Log says Address/Application : speedport.ip. Speedport is my router.

    I'm new to L'n'S (my first day of using) and if someone can solve this problem for me I'll be very grateful (and continue using L'n'S:)

    No problem with my internet connection or programs that I use.
     
  2. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,011
    Location:
    Ontario, Canada
    Go to Options and untick Sound and click apply!

    TH

    Capture14-06-2011-3.54.15 PM.jpg
     
  3. stevan4

    stevan4 Registered Member

    Joined:
    Feb 25, 2011
    Posts:
    85
    What about blocking of router's incoming "whatever"?
    What is that and why is happening?
     
  4. Mongol

    Mongol Registered Member

    Joined:
    Jul 24, 2004
    Posts:
    1,581
    Location:
    Houston, TX
    What does it say? Did you install the extended rulesset that comes with LnS? This has pre-installed rules that may eliminate some of this logging. Also look at the Look N' Stop faq page at : http://www.looknstop.com/En/faq.htm
     
    Last edited: Jun 14, 2011
  5. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,011
    Location:
    Ontario, Canada
    I get some also and I'm behind a router but like you said it does not affect anything maybe someone else can shed some light on this subject? Also I use Phant0m``s Look 'n' Stop Ruleset Deluxe v1 Build: 008.2 from here: http://www.mntolympus.org/

    TH
     
  6. stevan4

    stevan4 Registered Member

    Joined:
    Feb 25, 2011
    Posts:
    85
    I'm already using it. (Phant0m's)
    How can I see if it is installed and active(PhRSet)?

    P.S. Should I disable Windows 7 Firewall?
     
  7. stevan4

    stevan4 Registered Member

    Joined:
    Feb 25, 2011
    Posts:
    85
    In Log, new enty every 3 seconds:
     

    Attached Files:

  8. guest

    guest Guest

    if you know this to be safe,
    you need to create a rule to allow it

    if it is not just go to advance and then go to rule set and
    you will see a sound icon for the rule that is blocking it
    simply turn it off

    but if something else triggers that rule, it may not give
    you a sound alert

    I have not been working with this firewall long so take
    what I say with a grain of salt

    maybe someone will chime in that knows more than me

    PS yes you should turn windows firewall off if you intend to use "look 'n' stop"
     
  9. stevan4

    stevan4 Registered Member

    Joined:
    Feb 25, 2011
    Posts:
    85
    Nobody can help me?:'(
    Isn't there some experienced user who can answer my questions?
     
  10. act8192

    act8192 Registered Member

    Joined:
    Nov 9, 2006
    Posts:
    1,272
    Help? Not me, for sure.
    But it might shed some light as to what's going on (probably nothing unless you send a log to your computer from the router) if you include in your screen shot of the log with the column on the right which shows ports.

    I have a strange feeling LnS is abandonware. I can't get concrete answers here either.
     
    Last edited: Jun 15, 2011
  11. Phant0m

    Phant0m Registered Member

    Joined:
    Jun 7, 2003
    Posts:
    3,684
    Location:
    Canada
    Hi Stevan4,

    Quick guess, might be a enabled Router feature that you don’t even use that’s causing these inbound packets. Having the Look ‘n’ Stop Log file showing these blocked packets would be helpful. ;)
     
  12. focus

    focus Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2007
    Posts:
    276
    Location:
    USA
    I had something similar happening and it was caused by the UPnP feature on the router. As soon as I unchecked this (on the router config) the logging stopped. Linksys router.
     
  13. stevan4

    stevan4 Registered Member

    Joined:
    Feb 25, 2011
    Posts:
    85
    Didn't help, I've disabled UPnP and all other router features and it keeps logging the same things.:(
     
Thread Status:
Not open for further replies.