Amon failing to start

Discussion in 'NOD32 version 1 Forum' started by jaxson, Feb 21, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jaxson

    jaxson Registered Member

    Joined:
    Feb 21, 2003
    Posts:
    33
    Hi

    I'm testing your trial version but Amon won't start, says erroe
    loading resident protection. The main NOD programme loads though
    as does the Control Centre.

    I'm running Windows 2000 SP3

    And I did recently uninstall NAV and ZA which could be the problem?

    Thanks.
     
  2. Pieter_Arntz

    Pieter_Arntz Spyware Veteran

    Joined:
    Apr 27, 2002
    Posts:
    13,440
    Location:
    Netherlands
  3. jaxson

    jaxson Registered Member

    Joined:
    Feb 21, 2003
    Posts:
    33
    Thanks will do.

    Just to add, when I first install NOD32 I can run Amon fine, but after I reboot, I can never run it again.

    After it doesn't load though I look at my processes and theres still a process
    called nod32m2.exe which it doesn't let me stop.
     
  4. jaxson

    jaxson Registered Member

    Joined:
    Feb 21, 2003
    Posts:
    33
    Tried that, ran the utility thing, then looked manually and all the registry entries and folder and startup things etc are all definitely gone (i think most were anyway) but I am still having the same problem with Amon. ANy other ideas? is there more I can do to clean ZA off properly?
     
  5. jaxson

    jaxson Registered Member

    Joined:
    Feb 21, 2003
    Posts:
    33
    Any ideas? :(
     
  6. jan

    jan Former Eset Moderator

    Joined:
    Oct 25, 2002
    Posts:
    804
    Hey jaxcon,

    >And I did recently uninstall NAV and ZA which could be the problem?

    Although I haven't heard about such a problem - I'd recommend you to uninstall NOD (Start>Programs>Eset>Uninstall) first, install it again and let's see if it helps (if you haven't tried it yet).

    Cheers, :)

    jan
     
  7. jaxson

    jaxson Registered Member

    Joined:
    Feb 21, 2003
    Posts:
    33
    Thx for the reply but I have uninstalled and reinstalled many times
    with no luck.
     
  8. jan

    jan Former Eset Moderator

    Joined:
    Oct 25, 2002
    Posts:
    804
    Hey jaxson,

    - need more info from you - sent you a private message.

    - pls. post here the content of the Control Center "Info" tab from that PC, if possible.

    - pls. check also, if your solution is not here.

    The error message is the same and the solution might be the same- but we'll see, if really, or no.

    Thanks. :)

    jan
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.