All-Routers.Mcast.Net

Discussion in 'other firewalls' started by Scotcov, Oct 24, 2002.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Scotcov

    Scotcov Guest

    Outpost free keeps showing, under the "blocked" category, "All-routers.mcast.net" with the remote port being "Type 10/0".
    This is not under the attack detection catagory.
    Any idea what's happening?

    Thanks
    Scotcov
     
  2. Pieter_Arntz

    Pieter_Arntz Spyware Veteran

    Joined:
    Apr 27, 2002
    Posts:
    13,440
    Location:
    Netherlands
  3. Scotcov

    Scotcov Guest

    Pieter,

    Thank you, it did, as far as I could understand. So I guess it's nothing to worry about?
    BTW, I joined this forum hoping to help people, and I'm discovering that all I'm doing is asking questions.
    Sorry about that, and thank all of you for putting up with us less knowledgeable people.

    Scotcov
     
  4. Pieter_Arntz

    Pieter_Arntz Spyware Veteran

    Joined:
    Apr 27, 2002
    Posts:
    13,440
    Location:
    Netherlands
    No need to worry and certainly no need to apologize :D
    Did you notice the nickname of the person asking the question :D

    Regards,

    Pieter
     
  5. Scotcov

    Scotcov Guest

    Indeed I did, and she's brilliant!
    Thanks alot. You all are great here! :D

    Scotcov
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.