All of a sudden Virtualbox error in Ubuntu 10.10

Discussion in 'all things UNIX' started by karad, Aug 29, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. karad

    karad Registered Member

    Joined:
    Sep 10, 2008
    Posts:
    237
    Ubuntu 10.10 installed, downgraded from 11.04.
    Virtualbox 4.1.2 r.73507.
    All was well for one month with 3 snapshots taken, both 10.10 installed in 'normal' and 'virtual' machines working fine.
    Then just now i get these erors which dont allow the VM to start the current shot or anything else.

    I got this first:



    then i removed the last snapshot and afterwards it didnt start because:

    I removed all snapshots i could ,but it's the same music-VM wont start.
    Anyone can help before I'm forced to reinstall the VM?
     
    Last edited: Aug 29, 2011
  2. Mrkvonic

    Mrkvonic Linux Systems Expert

    Joined:
    May 9, 2005
    Posts:
    8,695
    You mean snapshots?
    Mrk
     
  3. karad

    karad Registered Member

    Joined:
    Sep 10, 2008
    Posts:
    237
    sorry Mrkvonic, yes,of course, I mean
    snapshots
    I was not in my best shape this morning.
    I've edited the mistake,thanks.
    Now that you replied I hope you can clarify
    what kind of malfunction is that, I didnt do anything out of the ordinary,both systems are updated, the only thing I did yesterday prior to the errors notice was a Mullvad subscription which I tried later both in the 'normal' and the 'virtual machine, and all was ok,then I powered off everything last night only to find the non starting VM this morning.
     
  4. karad

    karad Registered Member

    Joined:
    Sep 10, 2008
    Posts:
    237
    Too bad Mrkvonic was busy, in the end I solved by installing the new 11.04 without Unity in VM and deleting the previous 10.10 VM install.
    All fine now.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.