Advanced SystemCare with Antivirus 2012 Beta Thread

Discussion in 'other anti-malware software' started by sg09, Apr 18, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. sg09

    sg09 Registered Member

    Joined:
    Jul 11, 2009
    Posts:
    2,713
    Location:
    Kolkata, India
    FREEWARE
    http://forums.iobit.com/showthread.php?p=76464
    http://majorgeeks.com/Advanced_SystemCare_with_Antivirus_2012_d7725.html

    Supports: Win XP/2003/08/Vista/Windows7
     
  2. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    12,883
    Location:
    Canada
    i will give this one a try tonite:thumb:
     
  3. clubhouse

    clubhouse Registered Member

    Joined:
    Apr 14, 2009
    Posts:
    180
    Based on BitDefender!!!o_O
     
  4. kupo

    kupo Registered Member

    Joined:
    Jan 25, 2011
    Posts:
    1,122
    I wonder how many will reply to this thread saying that they still won't trust this. :D BTW, thanks for the share, but I wonder why do they need to integrate the Antivirus with their SystemCare :cautious:
     
  5. Dark Shadow

    Dark Shadow Registered Member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Posts:
    4,553
    Location:
    USA
    Iobit dont trust it.:D
     
  6. Atul88

    Atul88 Registered Member

    Joined:
    Dec 8, 2011
    Posts:
    259
    Location:
    India
    Actually their job is to make the system light by cleaning the Pc..
    Not making the Pc Bloatware by using Bitdfender as their engine!!!:eek:
    They are going in the wrong direction!!!
     
  7. sg09

    sg09 Registered Member

    Joined:
    Jul 11, 2009
    Posts:
    2,713
    Location:
    Kolkata, India
    I think this will be a separate product.
     
  8. Atul88

    Atul88 Registered Member

    Joined:
    Dec 8, 2011
    Posts:
    259
    Location:
    India
    That's Right!!!:thumb: :thumb:
     
  9. carat

    carat Guest

    A free BitDefender with realtime protection would be great! :thumb:
     
  10. Legendkiller

    Legendkiller Registered Member

    Joined:
    Jun 29, 2006
    Posts:
    1,052
    if it has bitdefender's av, then its a bloody good free alternative.
    But the success shall be in its implementation.
     
  11. sg09

    sg09 Registered Member

    Joined:
    Jul 11, 2009
    Posts:
    2,713
    Location:
    Kolkata, India
    There are two free Bitdefenders in the market: Roboscan and ZenOK but none are yet good. Lets see...:doubt:
     
  12. ichito

    ichito Registered Member

    Joined:
    Jan 14, 2011
    Posts:
    1,485
    Location:
    Poland - Cracow
    Installation is very easy and without reeboting the system...program is ready to use at once. It's not to heavy during real-time protection
    120419082906_3.jpg
    Few screnshots
    Panorama AV main.jpg
    Panorama AV settings.jpg
    ------
    edit:
    At this time ASC+AV is free (it has all features of paid ASC Pro), but looks that not always
    http://forums.iobit.com/showthread.php?t=12757
     
    Last edited: Apr 19, 2012
  13. Cyrano2

    Cyrano2 Registered Member

    Joined:
    Mar 19, 2010
    Posts:
    125
    Location:
    Spain
    It asked me to uninstall MBAM and Comodo Dragon... And I'm not going to do that!!!
     
  14. Ibrad

    Ibrad Registered Member

    Joined:
    Dec 8, 2009
    Posts:
    1,949
    Since they were "exposed" of taking MBAM db I wonder why a company like Bitdefender would license their engine to them. Surely they should have some sort of company standards of those who want to use their engine.
     
  15. Yash Khan

    Yash Khan Registered Member

    Joined:
    Apr 4, 2011
    Posts:
    1,837
    Giving it a try only to see how BitDefender is incorporated in it & if the BitDefender databases is limited like in other licenced products.

    Is it going to be free on final release?
     
    Last edited: Apr 19, 2012
  16. carat

    carat Guest

    I second that ... :doubt:
     
  17. ams963

    ams963 Registered Member

    Joined:
    May 3, 2011
    Posts:
    5,965
    Location:
    Parallel Universe
    I just don't trust Iobit.......:mad:
     
  18. Noob

    Noob Registered Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Posts:
    6,468
    When i opened this thread the first thing i was looking for was a post about this . . . seems that every Iobit thread needs a reminder. Hahahaha :D
     
  19. ams963

    ams963 Registered Member

    Joined:
    May 3, 2011
    Posts:
    5,965
    Location:
    Parallel Universe
    it sure does.....who knows..maybe it still...:blink: ..:ouch: ..:doubt: ..:ninja:
     
  20. Noob

    Noob Registered Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Posts:
    6,468
    I just find it funny that no Iobit thread is complete without the reminder. :rolleyes:
    Personally i would give them a second chance but that's just me. :D
     
  21. ams963

    ams963 Registered Member

    Joined:
    May 3, 2011
    Posts:
    5,965
    Location:
    Parallel Universe
    I would not give them a second chance...I would not go anywhere near them.....Iobit:thumbd:.....
     
  22. gery

    gery Registered Member

    Joined:
    Mar 8, 2008
    Posts:
    1,785
    me too
    i had ASC pro and uninstalled it a few weeks ago and would not go back.
     
  23. abu shofwan

    abu shofwan Registered Member

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Posts:
    358
    Location:
    Earth
    i just say ..' BD,watch your db !,they're stealing :D

    never TRUST them !
     
  24. kupo

    kupo Registered Member

    Joined:
    Jan 25, 2011
    Posts:
    1,122
    I would also give them a second chance but my setup is now complete :D.
    And, LOL at the haters, :argh:
     
  25. Yash Khan

    Yash Khan Registered Member

    Joined:
    Apr 4, 2011
    Posts:
    1,837
    Tested it with quite a lot zeroday malware.

    Compared the detection with latest BitDefender Antivirus. The detection seems the same as BD latest.

    RealTime protection seems little buggy. Few of the malware it detected & quarantined were still active. Manual scan detected & quarantined successfully.

    I dont know if it has heuristics & behaviour protection, the settings are minimal & doesn't mention about heur & behaviour.

    AutoUpdate of VirusDatabase is also confusing. The AV module doesn't have AutoUpdate setting. The main setting panel has autoupdate option & enabled by default. The AV didn't updated automatically. Manual update on the main GUI worked fine & updated the AV successfully. So I dont know if the autoupdate option in the main settings panel is also for AV database autoupdate or not, or in this beta AV database autoupdate feature is not there.

    Other things were fine, no other probs encountered here during testing on real system XP SP3 32 Bits Eng.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.