AdMuncher--Higher Efficiency or Compatability

Discussion in 'NOD32 version 2 Forum' started by profhsg, Nov 17, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. profhsg

    profhsg Registered Member

    Joined:
    May 18, 2004
    Posts:
    145
    I use Ad Muncher ad blocker together with the Maxthon browser (BTW both programs are really good). I have set the browser to higher efficiency of course. My question is, do I also need to set the Ad Muncher to higher efficiency to achieve maximum safety while browsing? I notice a slight slowing of page loading when Ad Muncher is set to higher efficiency. Am I gaining anything in terms of security if it is set to higher efficiency?

    Thanks in advance.
     
  2. Blackspear

    Blackspear Global Moderator

    Joined:
    Dec 2, 2002
    Posts:
    15,115
    Location:
    Gold Coast, Queensland, Australia
    Have you tried Firefox? It doesn’t require a popup blocker, it is already built in.


    The simple answer is yes, however you still should be ok with is set to Higher Compatibility.

    As I don’t know you set up, you may want to take a look here for further discussion on security and how to make your system that much stronger, and here for more discussions.

    Hope this helps…

    Cheers :D
     
  3. rdsu

    rdsu Registered Member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Posts:
    4,456
    The Maxthon also have a ad/popup blocker built in, and it's very nice...

    I use Maxthon and Firefox with Ad Muncher, but I don't use them with the Higher Efficiency because, in my opinion, the HTTP scanner should be improved in some aspects...
     
  4. Blackspear

    Blackspear Global Moderator

    Joined:
    Dec 2, 2002
    Posts:
    15,115
    Location:
    Gold Coast, Queensland, Australia
    Thanks for that VC.

    Cheers :D
     
  5. rdsu

    rdsu Registered Member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Posts:
    4,456
    You are welcome ;)
     
Thread Status:
Not open for further replies.