AdAware 6 Pro

Discussion in 'other anti-malware software' started by Pilli, Feb 3, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Pilli

    Pilli Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    6,217
    Location:
    Hampshire UK
    I have just upgraded from AA6 + To AA6 Pro, This adds another button "Proc Watch" to the main AA screen, I have attached a screenie showing a little of it's capabilities, in addition there are more customising tweaks & the ability to add pro plugins.

    So far it is working well with all the other security proggies on this PC.

    AdAware 6 Upgrade currently available for $20 for AA+ customers

    Also note that a new ref. list is out today.
     

    Attached Files:

  2. WE Sim

    WE Sim Guest

    Hi!

    What build are you getting? 158 or 160?

    Thanks
     
  3. Pilli

    Pilli Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    6,217
    Location:
    Hampshire UK
    Hi WE Sim, AwAwre 6 Pro, Build 158, Ref list Today oR 108 03.02.2003,

    Not seen 160?
     
  4. Pieter_Arntz

    Pieter_Arntz Spyware Veteran

    Joined:
    Apr 27, 2002
    Posts:
    13,424
    Location:
    Netherlands
    Hi Pilli,

    Build 160 is only needed for those that experienced shutdown trouble (Win2k and XP) and those that had a Windows version for languages that write from right to left.
    If you're not experiencing these problems, save yourself the trouble of downloading 160, because 161 is on it's way. ;)

    Regards,

    Pieter
     
  5. Pilli

    Pilli Registered Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Posts:
    6,217
    Location:
    Hampshire UK
    Cheers Pieter,
    I have enough problems with English & that's my native tongue! :' ( WE Sim may have needed it)

    I have had no problems so far with AA Pro - still going through the help file....
     
  6. Pieter_Arntz

    Pieter_Arntz Spyware Veteran

    Joined:
    Apr 27, 2002
    Posts:
    13,424
    Location:
    Netherlands
    Since I'm running XP, I had the honor of testing build 160 for the shutdown problem.
    Psst, don't tell anyone, but normally I don't use the AdWatch part. ;)

    Regards,

    Pieter
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.