Acronis Workstation 9.1 Boot Problem

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by sparty2809, Dec 12, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. sparty2809

    sparty2809 Registered Member

    Joined:
    Dec 12, 2006
    Posts:
    2
    We just purchased 4 AMD Sempron computers. I have downloaded the latest Acronis Workstation 9.1. When I boot from the CD to load the image, the blue Acronis Screen appears but then it goes to a black screen.
    It has a MSI K9VGM-V motherboard in it. I am able to install Windows XP fine, I just can't load the image. Any ideas how I can load the image?
     
  2. Ralphie

    Ralphie Registered Member

    Joined:
    Oct 8, 2006
    Posts:
    952
    Location:
    Florida
    By "load image", do you mean you have already created a backup Image and now want to Restore it?
     
  3. sxtyyyh

    sxtyyyh Registered Member

    Joined:
    Dec 13, 2006
    Posts:
    1
    UP! Waiting...
     
  4. sparty2809

    sparty2809 Registered Member

    Joined:
    Dec 12, 2006
    Posts:
    2
    I created an image from a different machine and I was trying to restore it to this new box, however I cannot even get to the menu screen to display the options to restore the image.
     
  5. Pac.Man

    Pac.Man Registered Member

    Joined:
    Dec 19, 2006
    Posts:
    1
    Same Problem with same Board (MSI K9VGM-V)!

    Tried many variants ...
    - disabled SATA
    - disabled Network
    - tried IDE Disk
    - tried PCI Grafikcard
    - disabled all ACPI Options
    - tried all F11 Options


    Full Version hangs before Restore Dialog appears...
    Acronis only boots up with Safe Mode ...
    Mousepointer jumps arround (PS2 and USB tried ... usbmouse= off also)
    after some clicks the system hangs.

    Have 2 PC´s with same hardware and both have same Problem ...
     
    Last edited: Dec 19, 2006
Thread Status:
Not open for further replies.