Acronis Website

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by ShadowInc, Sep 3, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ShadowInc

    ShadowInc Registered Member

    Joined:
    Apr 1, 2008
    Posts:
    9
    Is anyone else having troubles logging into the acronis website? It won't even let me create a new account. Is it down? I can't log in, can't request a forgotten password, anything.
     
  2. kenorian

    kenorian Registered Member

    Joined:
    Aug 11, 2008
    Posts:
    14
    Yes - and I desperately need a new build of TI to resolve an issue.

    Seems to me that the site has had several issues in the past few weeks.
     
  3. shieber

    shieber Registered Member

    Joined:
    Oct 27, 2004
    Posts:
    3,710
    Good grief, I hope they didn't back it up with Version 11! ;)
     
  4. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
  5. MrMorse

    MrMorse Registered Member

    Joined:
    Jun 12, 2008
    Posts:
    737
    Location:
    Germany
    Marat,

    I think it is time to give an honest answer/reason in THIS FORUM why the US-Arconis-HP has been down for such a long time.
    It is not normal.

    I cannot imagine only one reason that you cannot give an answer.

    Are you afraid of our laughing?
     
  6. hectorsm

    hectorsm Registered Member

    Joined:
    Mar 29, 2005
    Posts:
    30
    I have tried it also. This is what I have found:

    - The Login page does not work
    - The "Forgot Password" page does not work
    - The "Create new account" page does not work.

    Looks like they are having major web site issues.:(
     
  7. MPSAN

    MPSAN Registered Member

    Joined:
    Nov 21, 2004
    Posts:
    858

    ...but pick Europe English from the list at the top and it is OK.
     
  8. hectorsm

    hectorsm Registered Member

    Joined:
    Mar 29, 2005
    Posts:
    30
    Thanks MPSAN. The login to Europe worked. :thumb:
     
  9. rwt325

    rwt325 Registered Member

    Joined:
    Jul 28, 2005
    Posts:
    101
    Location:
    Strasburg VA
    I had no problem logging into My Account, and/or navigating around the site. However they lost the record of all my registered Acronis products, ATI versions 6 to 11 for a start, plus some others. This information is crucial for downloading updates, or re-downloading if you bought the privilege, which I have.

    Good job I was doing it for test purposes only. Hey, and all the "Buy" links worked.
     
  10. jeremyotten

    jeremyotten Registered Member

    Joined:
    Feb 9, 2005
    Posts:
    684
    lookout with the europe site it gives you licenseserver downloads and US keys do not work with it!
     
  11. bodgy

    bodgy Registered Member

    Joined:
    Sep 22, 2005
    Posts:
    2,387
    Location:
    Qld.
    As I have mentioned, the UK and Australian Acronis sites are working OK and you can log and download. For the US'ers neither the UK or Australian downloads have the German/Dutch licence server requirements.

    From Australia I can get the US website and if I click on My Account it reroutes via a browser certificate warning to the Russian Acronis.net site.

    So I guess either some nasty malware is redirecting the site, and Acronis are having difficulty eradicating/finding the nasty or there is a routing problem, and they have temporarily rerouted to the Russian site. If people in the US can't get there, then there might be a geographic block on US DNS servers routing to the Russian site or the US based DNS and cache servers haven't updated themselves as yet.

    There could be legal reasons for a geographic block if there is one.

    Colin
     
  12. shieber

    shieber Registered Member

    Joined:
    Oct 27, 2004
    Posts:
    3,710
    How could a compnay that makes backup software lose
    any data?


     
  13. DwnNdrty

    DwnNdrty Registered Member

    Joined:
    Mar 28, 2007
    Posts:
    3,335
    Location:
    Florida - USA
    Would this be the "Mother Of All Oxymorons"? :)
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.