Acronis True Image

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by Helveticus, Mar 26, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Helveticus

    Helveticus Registered Member

    Joined:
    Mar 26, 2007
    Posts:
    29
    Acronis True Image Enterprise Server v9.1 with Windows 2000 SP4?

    Hello,

    I'm german, so please write in easy english.

    I have a network with one Server and five worksstations. The operating system on the server ist "Windows 2000 SP4", not the Server Edition. But this pc functions like a Server (with active directory etc.).

    Can I now use the Acronis True Image Enterprise Server v9.1 even when not the Server Edition of Windows 2000 is installed on the server?
     
    Last edited: Mar 26, 2007
  2. Helveticus

    Helveticus Registered Member

    Joined:
    Mar 26, 2007
    Posts:
    29
    push, push
     
  3. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
Thread Status:
Not open for further replies.