Acronis Snap Deploy 2.0 Build 2135 - XP Problem

Discussion in 'Other Acronis Products' started by juttaonline, Jul 6, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. juttaonline

    juttaonline Registered Member

    Joined:
    Jul 6, 2007
    Posts:
    3
    Hi @ all!

    I have a problem with Acronis Snap Deploy 2.0 Build 2135.
    When I try to deploy a XP image, I get a message that no operating system is found. All following options like Universal Deploy are not available.

    Does anyone know a workaround already?

    Many thanks in advance!

    Regards,
    Jutta
     
  2. Wstein

    Wstein Registered Member

    Joined:
    Jul 5, 2007
    Posts:
    3
    Hi Jutta,

    we had the same probleme. The solution is to use a Volume licence key for the image, with that it works.

    Walter Steinsdorfer
     
  3. juttaonline

    juttaonline Registered Member

    Joined:
    Jul 6, 2007
    Posts:
    3
    Hi Walter,

    do you mean that I have to install fisrt an XP system, using a VLK and image that one? I will give it a try.

    But what, if someone does not have a VLK?

    Do you know if this is a bug or only a feature?? :)

    Many thanks,
    Jutta
     
  4. Wstein

    Wstein Registered Member

    Joined:
    Jul 5, 2007
    Posts:
    3
    Hallo Jutta,

    I am not sure if this is a bug. here it worked only with VLK-Keys.
     
  5. juttaonline

    juttaonline Registered Member

    Joined:
    Jul 6, 2007
    Posts:
    3
    Hi again!

    I have tried it with VLK mit it didn´t work for me - same error. :eek:

    Any other idea?
     
Thread Status:
Not open for further replies.