ACRONIS images to Dissimilar hardware.

Discussion in 'backup, imaging & disk mgmt' started by MICRO, Feb 1, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MICRO

    MICRO Registered Member

    Joined:
    Jun 8, 2004
    Posts:
    1,020
    I have never had a problem with ATI imaging or restoring over about 7 or 8 years - only item I wondered about is what I would have to do in the event of a Motherboard failure.

    Now I see Acronis Home 2010 has a Free Plus pack add-on until Feb. 7
    which includes the ability to use an image from pre. Motherboard failure,
    or even to a new model and make of computer.
    I thought that's good, but then could see it can only be used on XP SP3 and forward, not on my SP2 and I don't want to install SP3.
     
  2. Brian K

    Brian K Imaging Specialist

    Joined:
    Jan 28, 2005
    Posts:
    9,779
    Location:
    NSW, Australia
  3. MICRO

    MICRO Registered Member

    Joined:
    Jun 8, 2004
    Posts:
    1,020
  4. MrBrian

    MrBrian Registered Member

    Joined:
    Feb 24, 2008
    Posts:
    6,032
    Location:
    USA
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.