About SG 2.2 Browser Hijacking Protection component

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by Gianni, Nov 17, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Gianni

    Gianni Registered Member

    Joined:
    Nov 16, 2003
    Posts:
    45
    Hi every1!

    i'm a newbie here and i've just installed SpywareGuard 2.2.0 on my machine to give it a try...quoting from SG Help file:
    well, i've just tried to test it changing my homepage setting (IE6SP1) but i didn't see any ALERT screen at all! :eek:

    "Browser Hijack Protection" component is enabled so i can't see where i went wrong... o_O

    Would appreciate any help or advice...TIA
     
  2. Pieter_Arntz

    Pieter_Arntz Spyware Veteran

    Joined:
    Apr 27, 2002
    Posts:
    13,332
    Location:
    Netherlands
    Hi Gianni,

    Welcome at Wilders. :)

    SpywareGuard should give you a warning as soon as you click the apply button in the IE options.

    Is the red SG symbol in your systray?

    Regards,

    Pieter
     
  3. spy1

    spy1 Registered Member

    Joined:
    Dec 29, 2002
    Posts:
    3,139
    Location:
    Clover, SC
    A couple of other things you might like to try checking:

    Click on "Options" then "Download Protection" on the main SWG interface screen. Make sure you do not have "Silently Block" checked.

    In "Options", "General", all three options should be checked - are they?

    When you click on "Reports" on the main interface, does the "Activity Log" field have any entries? HTH Pete
     
  4. Gianni

    Gianni Registered Member

    Joined:
    Nov 16, 2003
    Posts:
    45
    ooops, my mistake...sounds like the "SG Real-Time Scanning Engine" component has to be always enabled too or "Browser Hijack Protection" component will not work! :oops:

    Unfortunately there is no reference to this topic in program's Help file... :eek:

    thx so much for posting back!
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.