8.0.1.151 now LIVE!

Discussion in 'Prevx Releases' started by Baldrick, Mar 9, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Baldrick

    Baldrick Registered Member

    Joined:
    May 11, 2002
    Posts:
    2,508
    Location:
    South Wales, UK
    Getting bored with saying this but...silent upgrade (flawless as ever)...and all appears to be working fine here re. this latest version.

    Change log, please...any one? :D
     
  2. kdcdq

    kdcdq Registered Member

    Joined:
    Apr 19, 2002
    Posts:
    815
    Location:
    A Non-Sh*thole State
    Hey Baldrick, thanks for the head-up on .151. I just upgraded my three systems to the new release manually; for some reason, silent update is not working for me. In any case, so far so good....:)
     
  3. Thankful

    Thankful Savings Monitor

    Joined:
    Feb 28, 2005
    Posts:
    4,974
    Location:
    New York City
    Silent udgrade not working here either. Unless the upgrade is rolled out gradually.
     
  4. Baldrick

    Baldrick Registered Member

    Joined:
    May 11, 2002
    Posts:
    2,508
    Location:
    South Wales, UK
    @kdcdq & Thankful

    You should really report this to Support as a possible bug. I have never known the silent upgrade not to work.

    Apologies for asking but you have checked the relevant options in 'Settings', haven't you? ;)

    Regards


    Balders
     
  5. kdcdq

    kdcdq Registered Member

    Joined:
    Apr 19, 2002
    Posts:
    815
    Location:
    A Non-Sh*thole State
    I know this sounds silly, but after reviewing ALL of the WSA Essentials setting I can find, I see NOTHING about update (or updating) of any kind..:p
     
  6. Thankful

    Thankful Savings Monitor

    Joined:
    Feb 28, 2005
    Posts:
    4,974
    Location:
    New York City
    I click on "Check for software updates" under My Account and I'm told the program will automatically update itself. I'll fill out a support form.
     
  7. Dermot7

    Dermot7 Registered Member

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Posts:
    3,320
    Location:
    Surrey, England.
  8. Dermot7

    Dermot7 Registered Member

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Posts:
    3,320
    Location:
    Surrey, England.
    I'm not yet getting build .151 on this laptop manually or otherwise, but I noticed build .146 took a few days to come through last time. So .151 not yet rolled out
    everywhere it seems?
     
  9. Thankful

    Thankful Savings Monitor

    Joined:
    Feb 28, 2005
    Posts:
    4,974
    Location:
    New York City
    I use default settings. I'm starting to trust this program less and less.
     
    Last edited: Mar 9, 2012
  10. Mongol

    Mongol Registered Member

    Joined:
    Jul 24, 2004
    Posts:
    1,581
    Location:
    Houston, TX
    Another smooth as Halle Berry's shoulders update here...:thumb:
     
  11. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    It will take at least 3 days for everyone to receive the update.
     
  12. Rompin Raider

    Rompin Raider Registered Member

    Joined:
    May 6, 2010
    Posts:
    1,248
    Location:
    North Texas
    Woooo...we're talking smooth!:argh:
     
  13. Mongol

    Mongol Registered Member

    Joined:
    Jul 24, 2004
    Posts:
    1,581
    Location:
    Houston, TX
    Incredibly smooth...:eek: :shifty: :cool:
     
  14. guest

    guest Guest

    every time I get a new update I will loose the icon in the system tray
    but a reboot fixes it right up
    I was just wondering why?
    and if I am still protected till I reboot?
     
  15. BoerenkoolMetWorst

    BoerenkoolMetWorst Registered Member

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Posts:
    4,147
    Location:
    Outer space
    Joe, could you post a changelog?
     
  16. SwedenXP

    SwedenXP Registered Member

    Joined:
    Mar 10, 2012
    Posts:
    12
    Location:
    Sweden
    WSAE v8.0.1.151 works fine for me to.

    /SwedenXP :cool:
     
  17. RSpanky

    RSpanky Registered Member

    Joined:
    Feb 27, 2009
    Posts:
    220
    Location:
    Arizona, USA
    Update v8.0.1.151, Smooth, Thanks
     
  18. Duradel

    Duradel Registered Member

    Joined:
    Nov 26, 2010
    Posts:
    363
    Location:
    Melbourne, Australia
    Didn't notice it updating to be honest. Smooth transition.
     
  19. ProTruckDriver

    ProTruckDriver Registered Member

    Joined:
    Sep 18, 2008
    Posts:
    1,021
    Location:
    "Here on Wilders"
    Smooth update yesterday. Running great on all computers! :thumb:
     
  20. kdcdq

    kdcdq Registered Member

    Joined:
    Apr 19, 2002
    Posts:
    815
    Location:
    A Non-Sh*thole State
    Thanks to Dermot7 for provding the link that shows where the "update" settings are. I missed that during my initial search, and after finding it, relalized that I had the correct setting already enabled. I must be TOO impatient to wait for the update process to happen automaticlly....:rolleyes:
     
  21. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    I'll post a change log as soon as I'm back in front of a PC and not traveling :)
     
  22. Baldrick

    Baldrick Registered Member

    Joined:
    May 11, 2002
    Posts:
    2,508
    Location:
    South Wales, UK
    Thanks Joe. That would be great.

    Been anywhere nice? :D
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.