4.5 crash!

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by freddyfox99, Dec 5, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. freddyfox99

    freddyfox99 Registered Member

    Joined:
    Dec 5, 2011
    Posts:
    3
    Location:
    U.K.
    Hi,system is ibm thinkpad(1.4ghz,windows xp home.)Got the latest 4.5 update,installed ok but when try to manually update ,laptop crashes and takes ages to shutdown.Have read previous topic and disabled "TeaTimer" but to no avail.Am also using ZoneAlarm 10.1,Spybot S&D 1.6.2,and AVG 2011).
     
  2. Cudni

    Cudni Global Moderator

    Joined:
    May 24, 2009
    Posts:
    6,956
    Location:
    Somethingshire
    crashes how, is there an error message? Any more clues in event viewer logs? Is SB allowed fully in ZA and AVG?
     
  3. freddyfox99

    freddyfox99 Registered Member

    Joined:
    Dec 5, 2011
    Posts:
    3
    Location:
    U.K.
    Sorry,no error message,screen freezes( 10 mins and longer),attempts to "end process" nothing happens(despite repeated tries) ctrl+alt+del works on "shutdown pc" after 2nd or 3rd go.Full permission in ZA (out/in bound) and nothing in avg event logs.
    Where else do I look?
     
  4. Cudni

    Cudni Global Moderator

    Joined:
    May 24, 2009
    Posts:
    6,956
    Location:
    Somethingshire
    look in windows event view logs. Did you try to reinstall SB, then can you disable all 3 and see if it crashes still. If it doesn't re enable them one by one
     
  5. freddyfox99

    freddyfox99 Registered Member

    Joined:
    Dec 5, 2011
    Posts:
    3
    Location:
    U.K.
    OK,followed update procedure again,complete removal with Ccleaner from Piriform and restart and then re-install and everything works ok.Thanks for the help....it works if you read the instructions(I'm a muppet!)
     
Thread Status:
Not open for further replies.