3D XP Screensaver does not run: Caused by SG?

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by nospamplz, Jun 20, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. nospamplz

    nospamplz Registered Member

    Joined:
    Jun 20, 2004
    Posts:
    2
    System Specs:
    WinXP Home with SP1
    Directx9.0b
    Latest Drivers

    with
    Spyware Guard 2.2.0
    Spyware Blaster
    Spybot-S&D with Teatime
    Ad-aware
    ZoneAlarm Security Suite

    Problem:
    When trying to run (even preview) the "3D XP Screensaver" from Microsoft, the screensaver runs for about 2 seconds then PC returns back to active mode (it wakes up).

    (http://download.microsoft.com/download/whistler/Install/1/WXP/EN-US/3DwindowsXP.exe)

    I found out that only when I kill sgmain.exe and sgbhp.exe via taskmanager can I successfully load the said screensaver.

    Is this the same with all you other users of SG?
     
  2. LowWaterMark

    LowWaterMark Administrator

    Joined:
    Aug 10, 2002
    Posts:
    18,139
    Location:
    New England
  3. nospamplz

    nospamplz Registered Member

    Joined:
    Jun 20, 2004
    Posts:
    2
    thanks a lot! I just have to contend myself without the screensaver instead of losing BHO protection. Well, until the next version comes out. :)
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.