360 Total Security - English

Discussion in 'other anti-virus software' started by ifacedown, Apr 23, 2014.

  1. tgell

    tgell Registered Member

    Joined:
    Nov 12, 2004
    Posts:
    1,081
  2. LunarWolf

    LunarWolf Registered Member

    Joined:
    Jan 4, 2011
    Posts:
    203
    Location:
    Malaysia
    Agreed. If they add a donation button, I would gladly donate rather than put a price.
     
  3. tgell

    tgell Registered Member

    Joined:
    Nov 12, 2004
    Posts:
    1,081
    Has GakunGak left?
     
  4. stapp

    stapp Global Moderator

    Joined:
    Jan 12, 2006
    Posts:
    9,305
    Location:
    England
  5. Mops21

    Mops21 Registered Member

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Posts:
    1,767
    Location:
    Germany
  6. Mops21

    Mops21 Registered Member

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Posts:
    1,767
    Location:
    Germany
  7. clubhouse1

    clubhouse1 Registered Member

    Joined:
    Sep 26, 2013
    Posts:
    1,097
    Location:
    UK
    I've been using 360 Essentials on Win 7 x64 for 10 days now...It threw up several false positives during the first few days I think it was the cloud that detected them, however unlike so many of the mainstream AV's it was very easy to whitelist them...I may stick with this.
     
  8. Nitty Kutchie

    Nitty Kutchie Registered Member

    Joined:
    Apr 10, 2015
    Posts:
    117
    Sometimes the so called false positives is because of a component in 360 not working as should (whitelistening component) crashes and do not send the data.
    Can you check update logs to see if the component is working?
     
  9. clubhouse1

    clubhouse1 Registered Member

    Joined:
    Sep 26, 2013
    Posts:
    1,097
    Location:
    UK
    It is working, I get regular whitelist updates.
     
  10. tgell

    tgell Registered Member

    Joined:
    Nov 12, 2004
    Posts:
    1,081
    Not to hijack the thread but my Whitelist auto update always fails. How is this corrected, doing a reinstall? Everything 360 is allowed in the firewall.
     
    Last edited: Sep 23, 2016
  11. Nitty Kutchie

    Nitty Kutchie Registered Member

    Joined:
    Apr 10, 2015
    Posts:
    117
    Try re-installing said program to see if it correct the issue at hand. I really don't no how this went unnoticed for so long when most clients machines has whitelist auto update failing on most of the machines that has on 360 Total Security, which in turn causes 360 to flag good stuff as bad.
     
  12. Mops21

    Mops21 Registered Member

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Posts:
    1,767
    Location:
    Germany
  13. Iangh

    Iangh Registered Member

    Joined:
    Jul 13, 2005
    Posts:
    695
    Location:
    Melbourne, Australia
    Does the chrome extension really need TS to be installed to be of any use? The Avast and Bitdefender extensions don't.
     
  14. bxf

    bxf Registered Member

    Joined:
    Jun 29, 2006
    Posts:
    14
    I have a shortcut in my QuickLaunch bar that invokes a compiled Autohotkey script that, among other thing, runs a program using the RUN command.

    Sometimes there is a long (over 15 second) delay before the RUN command is executed. If I put a display statement before the RUN, it appears instantly, and then there is the delay before the output of the executed program appears.

    The delay occurs regardless of which program is invoked by the RUN command.

    If the script is invoked directly, or via any other (i.e. non-QL) shortcut, there is no delay.

    If I disable my antivirus (360 Total Security) there is no delay. I've tried including all relevant components (my script, Autohotkey) in the AVs Trusted list, but to no avail. I am not seeing anything in the AV logs that references anything relevant.

    After the script is invoked several times, the delay may suddenly disappear, and then reappear at some later time. After coming out of Standby, the delay may or may not be there.

    Other shortcuts in my QL (one for Windows Explorer, for example) also exhibit some delay, but not long enough to be really annoying. All shortcuts either show or do not show the delay at the same time. That is, if there is a delay for one shortcut, it is there for all.

    I never had this problem with Comodo. The problem is definitely 360 TS, but how do I fix this?

    Thanks for any advice.
     
  15. Mops21

    Mops21 Registered Member

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Posts:
    1,767
    Location:
    Germany
  16. Infected

    Infected Registered Member

    Joined:
    Feb 9, 2015
    Posts:
    761
    Has anyone had any problems with firefox having no connection when launched in the sandbox?
     
  17. anon

    anon Registered Member

    Joined:
    Dec 27, 2012
    Posts:
    5,003
  18. Mops21

    Mops21 Registered Member

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Posts:
    1,767
    Location:
    Germany
    Hi all

    360 Total Security 9.0.0.1069

    Add: Premium Membership - Complete protection without Ads and Lively theme to dress up your Total Security.
    Add: Game booster - Maximize your gaming performance.
    Add: Connect 3.0 - Send message from PC
    Add: Connect 3.0 - Remote Full Virus Scan
    Add: Connect 3.0 - Capture screenshot of PC
    Fixed: Bug fixes

    Changelog site

    Version History | 360 Total Security

    Download site

    Clean Up Your PC & Improve Performance | 360 Total Security

    360 Total Security: Free Antivirus Protection | Virus Scan & Removal for Windows, Mac and Android

    With best Regards
    Mops21
     
  19. Tarantula

    Tarantula Registered Member

    Joined:
    Jul 23, 2010
    Posts:
    383
    Shame! 360 became one of the adwarez out there!

    https://blog.360totalsecurity.com/en/360-total-security-premium-vs-freemium-difference/

    You can enjoy a bunch of new value-added services! In addition to a powerful unified solution for PC security and utility, 360 Total Security Premium is also equipped with:

    1. 360 Lively Theme that brings your program a spectacular look to match your style,

    2. Ad-Free feature that removes advertisements from your 360 Total Security software,

    3. and special offers for members to purchase partnered apps and games with discount.
     
  20. tgell

    tgell Registered Member

    Joined:
    Nov 12, 2004
    Posts:
    1,081
    I have the latest version on two computers and have not had an ad yet. If Qihoo keeps the ads to the UI with no pop ups I can deal with that.
     
  21. lordraiden

    lordraiden Registered Member

    Joined:
    Jan 30, 2006
    Posts:
    3,473
    You are the ad for them
     
  22. roger_m

    roger_m Registered Member

    Joined:
    Jan 25, 2009
    Posts:
    6,105
    It's only €9.99 to buy the premium version, or you could switch to Tencent PC Manager, which has no ads.
     
  23. Tarantula

    Tarantula Registered Member

    Joined:
    Jul 23, 2010
    Posts:
    383
    I am using ESET AV.
     
  24. true indian

    true indian Registered Member

    Joined:
    Sep 24, 2012
    Posts:
    880
    Location:
    india
    Has the BD engine being slightly outdated than the official bd product been resolved??
     
  25. Mops21

    Mops21 Registered Member

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Posts:
    1,767
    Location:
    Germany
Loading...