360 Internet Security: FREE Triple antivirus engine, BitDefender included

Discussion in 'other anti-virus software' started by PaulBB, Jun 11, 2013.

  1. garrett76

    garrett76 Registered Member

    Joined:
    Mar 18, 2014
    Posts:
    221
    For me yes :(
     
  2. pegas

    pegas Registered Member

    Joined:
    May 22, 2008
    Posts:
    2,436
    Sorry. I thought it might be the English one as in the link is "en" but I cannot try it now as I am on my working machine. Anyway is the name of installer you got downloaded 360TS_Setup.exe ?
     
  3. nikkho

    nikkho Registered Member

    Joined:
    Nov 4, 2013
    Posts:
    25
    Location:
    Spain
    It is the repair engine.
     
  4. pegas

    pegas Registered Member

    Joined:
    May 22, 2008
    Posts:
    2,436
    Thanks a lot! I was a bit confused as they speak about 5 engines.
     
  5. Iangh

    Iangh Registered Member

    Joined:
    Jul 13, 2005
    Posts:
    835
    Location:
    Melbourne, Australia
    Strange. Mine is in English. I am in Australia, could that be a factor. Try using an Aus proxy?
     
  6. garrett76

    garrett76 Registered Member

    Joined:
    Mar 18, 2014
    Posts:
    221
    Yes, it is
     
  7. pegas

    pegas Registered Member

    Joined:
    May 22, 2008
    Posts:
    2,436
    Hmmm. Then try to play with proxies as Iangh hinted. Sorry I can't help you more.
     
  8. garrett76

    garrett76 Registered Member

    Joined:
    Mar 18, 2014
    Posts:
    221
    Thank you anyway for your help.
     
  9. pegas

    pegas Registered Member

    Joined:
    May 22, 2008
    Posts:
    2,436
    You're welcome :) After trying of TS please be so kind and revert with feedback.
     
  10. Circe

    Circe Registered Member

    Joined:
    May 10, 2011
    Posts:
    144
    Location:
    Cheshire, England
    Maybe of some help,Using a Proxie works for me, I'm in the UK.
     
  11. NWOAbschaum

    NWOAbschaum Registered Member

    Joined:
    Feb 9, 2014
    Posts:
    222
    Location:
    Germany
    English version direkt download link: www.mediafire.com/download/n8gninzd87pqze4/360TS_Setup.exe
     
    Last edited by a moderator: Apr 22, 2014
  12. Wellies

    Wellies Registered Member

    Joined:
    Jun 10, 2011
    Posts:
    49
    The 360TS icon is in the System Tray but the program isn't registering with the Windows 8.1.1 Action Center on my computer (message says: Windows Defender and 360 Total Security are both turned off). Is this the same for others?
     
  13. kjdemuth

    kjdemuth Registered Member

    Joined:
    Jul 29, 2005
    Posts:
    2,975
    Location:
    Boston, MA
    Showing in action center for me on Win 8.1 64 bit.
     
  14. Wellies

    Wellies Registered Member

    Joined:
    Jun 10, 2011
    Posts:
    49
    Thanks kjdemuth - That's Windows 8.1 64-bit with Update 1 is it?
     
  15. clocks

    clocks Registered Member

    Joined:
    Aug 25, 2007
    Posts:
    2,772
    I wonder if 360 Internet Security will be discontinued for this? Not sure it serves a purpose anymore. Also, it would seem Total Security is more cloud based than 360IS. Small installer, and it did not appear to have to download updates. Seems to only be using 75meg on the hard drive that I can find. Can't remember for certain, but I thought 360IS used 300-400meg.

    Edit: Ah nevermind. I see the default doesnt install Avira/BD. Enabling those now. I wonder when using "Balanced" if it still uses those engines in the cloud, and what kind of level of protection it provides. Strange that they would have them disabled by default unless they are being used via the cloud.
     
    Last edited: Apr 22, 2014
  16. garrett76

    garrett76 Registered Member

    Joined:
    Mar 18, 2014
    Posts:
    221
    Okay, looks like now the installer is in english ;)
     
  17. Mattchu

    Mattchu Registered Member

    Joined:
    Nov 8, 2008
    Posts:
    65
    Location:
    UK
    I reckon they will still run the 2 in parallel. Internet Security doesn`t have features such as the Sandbox but has other stuff such as the junk cleaner.
    Some fp`s (custom IE links) for now but hopefully they`ll be sorted soon. Still seems pretty light and they seem to have the full engines for both Bitdefender and Avira with the heuristics modules, etc (allthough not configurable though)...
    Malicious behaviour blocking seems to work allright from my limited tests so far, but still need to throw more at it :)
     
  18. kjdemuth

    kjdemuth Registered Member

    Joined:
    Jul 29, 2005
    Posts:
    2,975
    Location:
    Boston, MA
    Yes that's with current Update 1.
     
  19. kjdemuth

    kjdemuth Registered Member

    Joined:
    Jul 29, 2005
    Posts:
    2,975
    Location:
    Boston, MA
    Total security doesn't have the sandbox that internet security has.
     
  20. Mattchu

    Mattchu Registered Member

    Joined:
    Nov 8, 2008
    Posts:
    65
    Location:
    UK
    Not having a right click context menu scan is a bit of weird one, and make sure you turn off the Bootup Helper thing, it gets a bit boring after a while!
    Anyone know what the Online Shopping Protection is? Also doesn`t seem to like Windows Action Center, maybe another re-boot will help...
     
  21. Smiggy

    Smiggy Registered Member

    Joined:
    May 2, 2007
    Posts:
    237
    Location:
    The Angel Isle
    Just replaced my Avast Pro with this and noticed a marked increase in performance.
    No issues with my Windows Pro 8.1/Update 1 system at all.
    Quite impressed with scan speeds aswell as memory footprint, will keep it for a bit I think.
     
  22. clocks

    clocks Registered Member

    Joined:
    Aug 25, 2007
    Posts:
    2,772
    What mode are you using it in?
     
  23. Smiggy

    Smiggy Registered Member

    Joined:
    May 2, 2007
    Posts:
    237
    Location:
    The Angel Isle
    Mode?
    Install/forget......................

    Actually, I did play with the sandbox and auto-sandboxed IE, FF SB on demand.
    Changed theme to black.
    That's it.
     
  24. clocks

    clocks Registered Member

    Joined:
    Aug 25, 2007
    Posts:
    2,772

    That means Avira & Bitdefender are not installed.
     
  25. Smiggy

    Smiggy Registered Member

    Joined:
    May 2, 2007
    Posts:
    237
    Location:
    The Angel Isle
    Er Bitdefender is, 360 Cloud Engine is, QVM II is also.

    upload_2014-4-22_20-45-55.png

    upload_2014-4-22_20-47-38.png
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.