360 Internet Security: FREE Triple antivirus engine, BitDefender included

Discussion in 'other anti-virus software' started by PaulBB, Jun 11, 2013.

  1. Antimalware18

    Antimalware18 Registered Member

    Joined:
    Dec 12, 2008
    Posts:
    417
    For those of you using the 5.0 beta (I think it is) Is there anything different/added in the beta over 4.9? maybe a changelog?
     
  2. aztony

    aztony Registered Member

    Joined:
    Sep 9, 2012
    Posts:
    595
    Location:
    Phoenix, AZ
    My bad, I thought your post was in response to my comment. I just re-read it and saw that it wasn't. Need new eyes.
     
  3. RealNature

    RealNature Registered Member

    Joined:
    Jun 13, 2013
    Posts:
    34
    Hi is there any email adress where I can submit a false positive? Thank you!
     
  4. roger_m

    roger_m Registered Member

    Joined:
    Jan 25, 2009
    Posts:
    7,699
    It would be most likely that you can't opt out of installing them. However, hopefully 360 Internet Security will still be available for people like you who don't need the extras.
     
  5. Amin

    Amin Registered Member

    Joined:
    May 16, 2012
    Posts:
    437
    Location:
    UK
    Consider the facebook page as a support forum :p

    https://www.facebook.com/360safecenter


    Regards,
    Amin
     
  6. phyniks

    phyniks Registered Member

    Joined:
    Jun 3, 2011
    Posts:
    258
  7. pegas

    pegas Registered Member

    Joined:
    May 22, 2008
    Posts:
    2,403
    Unless there is the real full support in English as we're used from other big players worldwide, regardless on their country of origin, Chinese applications won't spread among non-Chinese users in a significant scale. Our Czech/Slovak security companies (AVG, ESET, Avast) are all on par with Norton, Webroot etc. as regards the support.
     
    Last edited: Apr 9, 2014
  8. Vladimyr

    Vladimyr Registered Member

    Joined:
    Feb 11, 2009
    Posts:
    461
    Location:
    Australia
  9. roger_m

    roger_m Registered Member

    Joined:
    Jan 25, 2009
    Posts:
    7,699
    It all depends of whether you actually need support. I usually never contact support for any software that I use, except for very rare exceptions. If a free antivirus is giving me problems I switch to another free product.
     
  10. RealNature

    RealNature Registered Member

    Joined:
    Jun 13, 2013
    Posts:
    34
  11. RealNature

    RealNature Registered Member

    Joined:
    Jun 13, 2013
    Posts:
    34
    Yep. This is what I needed:) Thx
     
  12. RealNature

    RealNature Registered Member

    Joined:
    Jun 13, 2013
    Posts:
    34
    Well so far I love this Av. It is far more light on my system then avast9 or cis7. How good is this Av against Ransomware?
     
  13. Amin

    Amin Registered Member

    Joined:
    May 16, 2012
    Posts:
    437
    Location:
    UK
    Ransomware is just another type of Malware. And I believe that's not fair to answer such questions ('is it Good or Bad'). But I can refer you to the latest test results provided by AV-TEST :

    -www.av-test.org/en/tests/home-user/windows-7/janfeb-2014-

    Regards,
    Amin
     
  14. RejZoR

    RejZoR Lurker

    Joined:
    May 31, 2004
    Posts:
    6,426
    I don't get it why is it so hard to add user input dialog for encryption if some unknown app wants to access crypto API within Windows. With this alone we could kill all the ransomware that is using integrated Windows crypto API. And those that come with their own crypto would be easier to detect and block.
     
  15. pegas

    pegas Registered Member

    Joined:
    May 22, 2008
    Posts:
    2,403
    Does anybody know if the Secure Browsing supports Chromium/Blink browsers? I mean especially whether Opera 20 is supported because even if it uses Chromium not all security solutions supporting Chromium browsers work in Opera. For instance Norton's Secure Web doesn't work in Opera but on the other hand Webroot's Secure Web does work in it.
     
  16. Sher

    Sher Registered Member

    Joined:
    Oct 19, 2005
    Posts:
    366
    Location:
    Pakistan
    I have encountered a strange problem with 360 IS post Update 1 installation in Windows 8.1 x64.

    After applying Update 1, 360 IS was hanging my computer. Nothing was launching, and the system was fully unresponsive. As soon as I uninstalled it, everything is back to normal again. Anyone having this issue?

    For now, I'll have to rely on just CF.
     
  17. RejZoR

    RejZoR Lurker

    Joined:
    May 31, 2004
    Posts:
    6,426
    No problems here and i had Baidu and Qihoo installed during Update 1 installation.
     
  18. BobH44AZ

    BobH44AZ Registered Member

    Joined:
    Jul 11, 2013
    Posts:
    41
    Location:
    USA
    Same problem encountered here yesterday, total PC lock up. I had a hell of a time with it, trying to run 360 IS uninstaller repeatedly failed.
    Finally, I had no other option, but to run a windows system restore point (4/6/14) from three days prior to install of latest Windows 8.1 x64 .
     
  19. IvoShoen

    IvoShoen Registered Member

    Joined:
    Jan 2, 2008
    Posts:
    787
    I had cpu spike problems with beta 5. I went back to the release version and everything is fine now.
     
    Last edited: Apr 11, 2014
  20. Sher

    Sher Registered Member

    Joined:
    Oct 19, 2005
    Posts:
    366
    Location:
    Pakistan
    There is some sort of incompatibility issue between 360 and Update 1 right now. Hope they fix it, asap! Right now, I am only with CF.
     
  21. BobH44AZ

    BobH44AZ Registered Member

    Joined:
    Jul 11, 2013
    Posts:
    41
    Location:
    USA
    I also think there is an incompatibility issue and I have decided not to try to reinstall 360 IS . For now, I am using Windows 8 Defender, Hitman Pro & Malware bytes ..... I also hope that this may be resolved soon .
     
  22. richo

    richo Registered Member

    Joined:
    Jul 15, 2005
    Posts:
    76
    I had the same problem. Wasn't a problem with Windows 7, but when I upgraded the laptop (2 of them, both had this problem) to Win 8.1 with Update 1 I had prolongued hanging of the laptop after start up. Ultimately had to uninstall 360 Internet Security.
     
  23. Sher

    Sher Registered Member

    Joined:
    Oct 19, 2005
    Posts:
    366
    Location:
    Pakistan
    I hope it's already reported to them or else it's going to take some time to get it fixed with the limited support they have for English users.
     
  24. BobH44AZ

    BobH44AZ Registered Member

    Joined:
    Jul 11, 2013
    Posts:
    41
    Location:
    USA
    I sent two emails to customer support yesterday, one in early morning and again late evening ......

    Customer Support
    support@360safe.com for pc

    No reply from them as of this morning..
     
  25. Sher

    Sher Registered Member

    Joined:
    Oct 19, 2005
    Posts:
    366
    Location:
    Pakistan
    Just sent them an email. Let's see...
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.