2 PGACCOUNTS RUNNING

Discussion in 'ProcessGuard' started by tholas, Mar 12, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. tholas

    tholas Registered Member

    Joined:
    Nov 3, 2005
    Posts:
    14
    Hello all, I noticed since using processgaurd 3.3b2 that I have 2 pgaccounts running. I haven't noticed this before so I'm wondering if things are supposed to be this way. Thanks for listening
     
  2. kampsk

    kampsk Registered Member

    Joined:
    Sep 6, 2005
    Posts:
    33
    Just out of curiosity. Did you uninstall a previous ver. of PG before installing the newer beta ver. o_O
     
  3. tholas

    tholas Registered Member

    Joined:
    Nov 3, 2005
    Posts:
    14
    Yes I most certainly uninstalled PG before updating. I just needed to know what was going on with this, and from your reply I see that I should't have 2 pgaccounts running concurrently. Thanks for replying!
     
  4. some made up name

    some made up name Registered Member

    Joined:
    Jan 31, 2006
    Posts:
    60
    Are they showing up as being from the same user ... or did you maybe login as 1 user then another without shutdown?

    hmm ... also, do you have some kind of startup delayer installed and configured to delay pgaccount.exe? They seem to have a tendancy to want to keep the entry for themselves (ie. remove it from main registry), so it may have made a copy and failed to remove the entry from main registry (leaving you with 2 entries).
     
Thread Status:
Not open for further replies.