2.07 x64 Installing Problem

Discussion in 'LnS English Forum' started by TBAGSHAKE, Nov 10, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. TBAGSHAKE

    TBAGSHAKE Registered Member

    Joined:
    Nov 10, 2009
    Posts:
    2
    Hello all. I was interested in trying out the LnS firewall since I hear such great things about it. I have Windows 7 x64 Ultimate. When I click on the setup, a box pops up saying checking validation. When the progress bar reaches the end, the box disappears and nothing happens. I check my processes and nothing related to LnS is there. Over and over I tried this and nothing works. I also tried to install in Safe Mode and Safe Mode with Networking and nothing again.

    Is this a common problem or is it just me? I would love to try the software and hopefully someone can help me :D If anyone needs more information just let me know what you need and I'll give it all to you lol.

    Thanks in advance!
     
  2. Frederic

    Frederic LnS Developer

    Joined:
    Jan 9, 2003
    Posts:
    4,354
    Location:
    France
  3. TBAGSHAKE

    TBAGSHAKE Registered Member

    Joined:
    Nov 10, 2009
    Posts:
    2
    Ahh Thank You so much. The first link worked fine for me. I appreciate your help.
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.