WSA #45 in Top 100 Tech Products by PC World!

Discussion in 'Prevx Releases' started by PrevxHelp, Nov 10, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. buckslayr

    buckslayr Registered Member

    Joined:
    Jun 1, 2009
    Posts:
    484
    Location:
    Michigan, USA
    Great job to the Prevx/Webroot team. This is by far the best security program I have ever used. Worth every penny.:thumb:
     
  2. pegr

    pegr Registered Member

    Joined:
    Apr 8, 2008
    Posts:
    2,207
    Location:
    UK
    Hi Joe,

    I was hoping this problem would eventually resolve itself with later builds but it's still happening with the latest beta 8.0.1.42. I also followed the advice given by Techfox1976 and updated my video and audio drivers but it made no difference.

    I too would be interested in a remote session to see if the cause can be nailed. I have also suggested a remote session in my comments on the web feedback form that is displayed after uninstalling.

    Regards
    pegr
     
  3. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    That would be much appreciated - I'm going to be traveling for the next three days but could you let me know your schedule on Sunday or next week by PM so that we can sync up?

    I'm sure we'll be able to get this sorted out - sorry for the confusion/runaround!
     
  4. pegr

    pegr Registered Member

    Joined:
    Apr 8, 2008
    Posts:
    2,207
    Location:
    UK
    Thanks Joe. I'll send you a PM on Sunday.

    Regards
    pegr
     
Thread Status:
Not open for further replies.