Vista SP1 Antivirus Checklist

Discussion in 'other anti-virus software' started by AshG, Mar 19, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. AshG
    Offline

    AshG Registered Member

    This is going to be a highly searched topic, so I am surprised I haven't seen it here already.

    Only post Antivirus software you have confirmed PERSONALLY to work or not work with Vista SP1. Official Press Release links are also allowed​


    I have personally confirmed the following products to maintain functionality with Vista SP1:

    ESET NOD32 3.0.642

    Symantec Corporate Antivirus, Vista Edition

    Symantec Endpoint Security
  2. lodore
    Offline

    lodore Registered Member

    kis7.0 mp1 build 325 seems to be working fine.
    this build still doesnt seem to like opera.
    so i would reccomand using build 125 if you use opera.
  3. Juggernaut
    Offline

    Juggernaut Registered Member

    AVG 8 with Firewall working fine with sp1 on Vista Home Premium
  4. GmG
    Offline

    GmG Registered Member

  5. C.S.J
    Offline

    C.S.J Massive Poster

    Drweb 4.44 no issues, same as.

    Prevx 2.0 Vista Beta, no issues, same as.

    :thumb:
  6. JimGoo
    Offline

    JimGoo Guest

    F-Secure Internet Security 2008 has been working very well (and very fast) :)

    Regards,
    Jim
  7. bigc73542
    Online

    bigc73542 Retired Moderator

    McAfee AV plus runs just fine with SP1. Actually everything I have on the comp seems to runs just fine with SP1.:thumb:
  8. maddawgz
    Offline

    maddawgz Registered Member

    Avg 8.0 Pro working fine :D
  9. InfinityAz
    Offline

    InfinityAz Registered Member

    Avira AntiVir Personal Edition Classic v7 is working fine here.
  10. midway40
    Offline

    midway40 Registered Member

    WLOC 2.0.2500.22 works with no problems. Generally I have had no problems with any of my apps and games. There were only a few obscure apps that were affected by SP1.
  11. Diver
    Offline

    Diver Registered Member

    Avira PE Premium, no issues.
  12. Leo2005
    Offline

    Leo2005 Registered Member

    please make sure you installed the hotfix:
    http://www.avira.com/en/support/kbdetails.php?id=286
    antivir seems to work, but it does not report you any malware which is found and blocks it automatically, if you did not install the hotfix.
  13. keith_thfc
    Offline

    keith_thfc Registered Member

    What kind of problems are you aware of?

    I've got KAV build 325 and had trouble with Opera 9.26 since installing Vista SP1.

    Website below causes Opera to crash - and had similar issue with www.bbc.com a few days ago.

    http://www.skysports.com/
  14. EricEgan
    Offline

    EricEgan Registered Member

    Comodo Firewall Pro 3.0.20.320 XP/VistA 32Bit - Works without any issues.

    Comodo BoClean Anti-Malware - Works without any Issues.

    Aforementioned KAV 7 also Running with No Issues.
  15. ethan_arends
    Offline

    ethan_arends Registered Member

    What kind of antivirus is that?:eek:
  16. aigle
    Offline

    aigle Registered Member

    Having a limited built in on-demand scanner. :)
  17. Diver
    Offline

    Diver Registered Member

    Thanks for the info. The page in the link reports version 8 will be out in April.
  18. keith_thfc
    Offline

    keith_thfc Registered Member

    The CPF 3 scan doesn't include any updated virus signatures though - so I won't be relying on it.
  19. aigle
    Offline

    aigle Registered Member

    I never said to rely upon it either. Infact it seems a work in progress.
  20. SourMilk
    Offline

    SourMilk Registered Member

    Avast! works on Vista SP1.
  21. Macstorm
    Offline

    Macstorm Registered Member

    G DATA AV 2008 :thumb: :thumb: :thumb: on my Vista HomePremium SP1 laptop ;)
  22. Niels
    Offline

    Niels Registered Member

    BitDefender 2008 products: BitDefender Antivirus 2008 build 11.0.16 ; BitDefender Internet Security 2008 build 11.0.16,BitDefender Total Security 2008 build 11.0.16
  23. sukarof
    Offline

    sukarof Registered Member

    Norman Antivirus 7.0 - no problems in Vista SP1.
  24. JasSolo
    Offline

    JasSolo Registered Member

    SEP running with no problems.
    I'm running XP though :D


    Cheers
  25. Jadda
    Offline

    Jadda Registered Member

    Norman Security Suite works on Vista SP1. Which means the antivirus, firewall and parental control. In case "sukarof" doesn't have all this components installed.
Thread Status:
Not open for further replies.